ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΟΥ

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις ιδιαίτερα σε μεταφυσικά πράγματα, όπως αστρολογία και Ταρώ, είναι πιθανό να πιστεύεις στην αύρα. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές, που και οι ίδιοι την αισθανόμαστε είτε στους εαυτούς μας, είτε στους άλλους ανθρώπους, είτε ακόμα και σε έναν χώρο. Αυτή την αύρα, λοιπόν, ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να την εκμεταλλευτεί προς όφελός του, δυναμώνοντας την, έτσι ώστε να μάς οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή μας και στην επίτευξη των στόχων μας.

Ένας τρόπος να το καταφέρουμε αυτό είναι αρχικά βρίσκοντας το χρώμα της αύρας μας. Γενικά, η κάθε αύρα μπορεί να έχει και όλα τα χρώματα. Ωστόσο, ένα από αυτά είναι κυρίαρχο. Δεν είναι, βέβαια, πάντα σταθερό, αφού συνδέεται τόσο από τον χαρακτήρα μας και την στάση μας απέναντι στη ζωή, όσο και με την εκάστοτε διάθεσή μας και τις συνθήκες που βιώνουμε. Όταν βρεις, λοιπόν, το χρώμα της αύρας σου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, επιτρέποντάς του να κυριαρχήσει και στον έξω κόσμο σου. Δηλαδή; Το πρώτο βήμα είναι ιδανικά το μακιγιάζ. Ξεκίνα ελαφριά με ένα κραγιόν ή ένα ρουζ και μετά προχώρησε σε σκιές και eyeliner. Αργότερα, νιώθοντας πιο άνετα μέσα στο χρώμα, μπορείς να το ενσωματώσεις στα αξεσουάρ σου και τελικώς στα ρούχα σου.

Ένα θέμα μένει, λοιπόν. Πώς θα εντοπίσεις το χρώμα της δικής σου αύρας; Η στιλίστρια και ειδικευμένη στην ανάγνωση αύρας Susanna Merrick έχει κατά καιρούς μοιραστεί πολλά tips στο Instagram της. Εμείς θα επικεντρωθούμε στα χαρακτηριστικά, που αναφέρει ότι έχει κάθε χρώμα αύρας, έτσι ώστε να δεις ποια σού θυμίζουν περισσότερο τον εαυτό σου.

Πορτοκαλί αύρα

Είσαι αρκετά τολμηρός και δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα. Επίσης, είσαι τρομερά εξωστρεφής, αλλά η εμφάνισή σου δίνει μία αίσθηση του “μην τολμήσεις να τα βάλεις μαζί μου”. Στιλιστικά έχεις καταφέρει να τελειοποιήσεις το ανδρόγυνο look και λατρεύεις να δημιουργείς τους δικούς σου κανόνες, αντί να ακολουθείς τις τάσεις. Τα αρβυλάκια είναι από τα αγαπημένα σου κομμάτια και θεωρείς ότι ταιριάζουν με τα πάντα.

Κόκκινη αύρα

Η λογική σου στη ζωή είναι πάντα να καμαρώνεις για ό,τι έχεις. Έχεις μάθει να έχει την πλήρη κυριαρχία του σώματος και της σεξουαλικότητάς σου. Το τελικό αποτέλεσμα του στιλ σου πάντα έρχεται να εναρμονιστεί με τον κυρίαρχο, που κρύβεις μέσα σου, ενώ σχεδόν πάντα στην εικόνα υπάρχει κι ένα κόκκινο κραγιόν. Σε ένα γενικό πλαίσιο, έχεις μία τεράστια δύναμη, που πολλούς τους τρομάζει.

Ροζ αύρα

Είσαι συνώνυμο με ό,τι συνδέουμε στερεοτυπικά με την έννοια της θηλυκότητας. Και θες να υπάρχουν ελαφριές νότες της σε οτιδήποτε σε περιστοιχίζει. Τα σχήματα και οι σιλουέτες αποτελούν σημαντικό κομμάτι του στιλ σου, ενώ τα τακούνια και οι τσάντες σου είναι οι αδυναμίες σου. Λίγο άρωμα και λίγο γκλίτερ ολοκληρώνουν σχεδόν πάντα την εικόνα σου.

Τιρκουάζ αύρα

Είσαι ένας εξαιρετικά πολύπλευρος άνθρωπος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα συχνά να βγάζεις την αίσθηση ότι δεν ανήκεις σε καμία εποχή. Με άλλα λόγια, τη μία μέρα μοιάζεις να ταξίδεψες από το 1950 και την επόμενη από το 3027. Στιλιστικά καταφέρνεις πάντα να είσαι ντυμένος κατάλληλα για την περίσταση, ενώ κάθε σου outfit είναι ένα είδος κοινωνικοπολιτικής δήλωσης. Επιπλέον, πολλά κομμάτια της ντουλάπας σου έχουν αγοραστεί ως σουβενίρ.

Πράσινη αύρα

Είσαι άνθρωπος, που αγαπάει το κλασικό και το περιποιημένο. Αυτό, προφανώς, ακολουθείται και στις στιλιστικές επιλογές σου. Το casual chic είναι κολλημένο πάνω σου, πιθανώς από τα παιδικά σου χρόνια. Η ντουλάπα σου είναι γεμάτη από διαχρονικά κομμάτια και δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με τις τάσεις, ενώ το φθινόπωρο με τις καμπαρντίνες και τα παλτό του είναι η αγαπημένη σου εποχή.

Μπλε αύρα

Αν και έχεις μία clean αίσθηση, είσαι εξαιρετικά χαλαρός και δεν προσπαθείς ιδιαίτερα για ό,τι κάνεις, άσχετα με τα φαινόμενα. Στιλιστικά η άνεση είναι προτεραιότητά σου, με το τζιν παντελόνι να είναι το σταθερά αγαπημένο σου κομμάτι. Όχι, βέβαια, ότι έχεις πολλά κομμάτια στην ντουλάπα σου, αφού φροντίζει να τη γεμίζεις μόνο με κάποια πασπαρτού ρούχα και αξεσουάρ.

Ματζέντα αύρα

Τι δεν είσαι στα σίγουρα; Κομφορμιστής. Το μυαλό σου ξεχειλίζει από δημιουργικότητα, η οποία εκφράζεται στην “όσο μεγαλύτερα/περισσότερα/υπερβολικά, τόσο το καλύτερο” στάση σου στη ζωή. Κάποιος θα χαρακτήριζε το ντύσιμό σου κιτς. Εσύ θα το χαρακτήριζες ευχάριστα κιτς. Έχεις κάνει την επιλογή ζωής να πηγαίνεις μόνος για ψώνια, έτσι ώστε να μην έχεις κανέναν να σου λέει να μην αγοράσεις το φόρεμα-υπερπαραγωγή, που θες,

Βιολετί αύρα

Είσαι οραματιστής και καταφέρνεις πάντα να δεις τη μεγάλη εικόνα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γούστο σου. Βασικά, όλοι το ζηλεύουν, αφού έχει την τρομερή ικανότητα να εντοπίζεις τα καλύτερα και μετά να τα συνδυάζει υπέροχα. Για εσένα, το να ντύνεσαι είναι μία μοναδική πνευματική διαδικασία (όπως και τα ψώνια), που σε κάνει να αγαπάς όλο περισσότερο τον εαυτό σου.

Κίτρινη αύρα

Είσαι αρκετά χαλαρός ως άνθρωπος, ενώ έχεις μία έντονα παιχνιδιάρικη, αθλητική και διασκεδαστική φύση. Για εσένα, προτεραιότητα έχει η πρακτικότητα. Δεν θα αγόραζες ποτέ κάτι, που δεν μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση και σε κάθε ώρα της ημέρας. Στιλιστικά είσαι δημιουργικός από την άποψη ότι προτιμάς να μην πετάς τα παλιά σου κομμάτια, αλλά να τα μεταποιείς, ώστε να ταιριάξουν στις εκάστοτε  ανάγκες σου.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα