Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ίσως και να έχω daddy issues. Πάντα μου άρεσαν μεγαλύτερα αγόρια»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο, παραχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πώς πάντα της άρεσαν οι μεγαλύτεροι άνδρες.

«Ίσως και να έχω daddy issues. Έχοντας απόντα έναν πατέρα, μου αρέσει να νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος εν μέρει έχει χαρακτηριστικά πατρικής φιγούρας, με την έννοια του να είναι ένας άνθρωπος ώριμος, σταθερός, να με στηρίζει, να με προσέχει, να με φροντίζει.

Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να είμαι με έναν ανώριμο άντρα που θα τον νταντεύω εγώ. Οπότε δεν ξέρω αν τελικά είναι daddy issues ή στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφω είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της.

Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι αναγκάστηκα και εγώ να ωριμάσω πιο γρήγορα. Αυτό όμως δεν υπήρχε μόνο στο κομμάτι των σχέσεων. Ακόμα και οι φίλοι μου, ο κύκλος μου, ήταν πάντα μεγαλύτεροι από μένα, κάτι που με έκανε να βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

About the Author

Σχετικά άρθρα