7 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ SEX TOY ΣΟΥ

Το τελευταίο διάστημα στο TikTok έχουμε παρατηρήσει ότι πολλοί χρήστες φαίνεται να έχουν το ίδιο άγχος. Αν μπορούν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα παρέα με το sex toy τους. Η απάντηση είναι διττή. Αν το θέμα σου είναι το αεροδρόμιο, η αεροπορική δεν πρόκειται να σε εμποδίσει να πάρεις μαζί το sex toy σου, εκτός προφανώς κι αν είναι κάτι αντικειμενικά επικίνδυνο, όπως κάτι αιχμηρό, στην χειραποσκευή σου. Αν το θέμα είναι ο προορισμός, τότε εξαρτάται.
Δεν είναι λίγες οι χώρες, που αν σε πιάσουν να μπαίνεις με sex toy, θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τις αστυνομικές αρχές.

Μαλδίβες

Ένας εξαιρετικά ρομαντικός προορισμός, συχνά για μήνα του μέλιτος. Ωστόσο, εσύ και ο σύντροφός σου ή και ο εαυτός σου, θα πρέπει να περιοριστείτε σε όσα μπορείτε να κάνετε αποκλειστικά με το σώμα σας. Οτιδήποτε θεωρείται πορνογραφικό υλικό έχει απαγορευτεί από την Επιτροπή Τελωνείων της χώρας. Αυτό σημαίνει πως το όποιο sex toy κατάσχεται.

Σαουδική Αραβία

Στη χώρα ισχύει ο ισλαμικός νόμος. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι οποιοδήποτε πορνογραφικό υλικό είναι παράνομο. Οπότε και τα sex toys. Ωστόσο, αν είσαι τουρίστας και βρουν sex toy στη βαλίτσα σου, δεν θα καταλήξεις στη φυλακή, αλλά θα το κατασχέσουν.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η χώρα έχει εξαιρετικά μεγάλο τουρισμό, με το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι να θεωρούνται πλέον εξαιρετικά κοσμοπολίτικα. Αν τα επισκεφτείς, όμως, άσε το sex toy σου στο σπίτι. Είναι παράνομο να έχεις μαζί σου sex toy. Μόνο, που σε αυτή την περίπτωση δεν θα στο κατασχέσουν απλά, αλλά είναι πιθανό και να διωχθείς ποινικά.

Ταϊλάνδη

Η χώρα έχει μία αρκετά μεγάλη λίστα με απαγορευμένα αντικείμενα. Τα sex toys βρίσκονται σε αυτήν και συγκεκριμένα στην κατηγορία των άσεμνων αντικειμένων. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις κάποιο μαζί σου, οι αρχές μπορεί να αποφασίσουν να σε διώξουν ποινικά. Βέβαια, λίγο υποκριτικό σε μία χώρα με τεράστια βιομηχανία του σεξ, έτσι;

Βιετνάμ

Η απόφαση του Βιετνάμ να ποινικοποιήσει τα sex toys είναι σχετικά πρόσφατη. Μόλις το 2011, κρίθηκε παράνομη τόσο η αγορά τους, όσο και η μεταφορά τους μέσα στην χώρα. Αν οι τελωνειακοί βρουν κάποιο στη βαλίτσα σου, δεν θα καταλήξεις σε κάποιο κελί, αλλά θα στο κατασχέσουν.

Μαλαισία

Στη Μαλαισία τα sex toys θεωρούνται άσεμνα αντικείμενα και είναι παράνομα. Όχι, η ποινή δεν είναι απλά η κατάσχεσή τους. Στην καλύτερη περίπτωση, θα σου δώσουν πρόστιμο. Στην χειρότερη, θα βρεθείς στη φυλακή.

Ινδία

Στην Ινδία απαγορεύεται οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί άσεμνο. Αυτό μπορεί να είναι βιβλίο, κάποια φιγούρα, ζωγραφιές και, φυσικά, sex toys. Ακόμα και οι συσκευές μασάζ, αν έχουν φαλλικό σχήμα, απαγορεύονται. Αυτό μεταφράζεται στο ότι θα στα κατασχέσουν.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα