DOCTOR STRANGE 2: ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο TOBEY MAGUIRE ΩΣ SPIDER-MAN ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ;

Το Spider-Man: No Way Home μάς άφησε ενθουσιασμένους και ξεκάθαρα ψυχικά τραυματισμένους. Με την εμφάνιση του Tobey Maguire και του Andrew Garfield στην ταινία και την επιστροφή τους στον ρόλο του Spider-Man, μάς άφησε και να ανυπομονούμε να τούς δούμε ξανά στους ρόλους τους με κάποιον τρόπο. Για τον Garfield ακούγεται αρκετά ότι ίσως δούμε επιτέλους το τρίτο Amazing Spider-Man, ενώ υπάρχουν φήμες ότι θα εμφανιστεί στο Morbius του Jared Leto. Τι γίνεται, όμως, με τον Maguire;

Η επόμενη ταινία του Marvel Cinematic Universe, που όλοι περιμένουμε, είναι το Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Ωστόσο, μετά το No Way Home, η ημερομηνία κυκλοφορίας της μεταφέρθηκε για τις 6 Μαΐου. Η δικαιολογία, που δόθηκε, είναι ότι οι συντελεστές ήθελαν να παίξουν τελικά ακόμα περισσότερο με το πολυσύμπαν και να προσθέσουν ακόμα περισσότερα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την στιγμή πραγματοποιούνται δοκιμαστικές προβολές, ώστε να σιγουρευτούν ότι η πλοκή της ταινίας δεν θα μπερδέψει το κοινό.

Τι προσθήκες έγιναν, όμως, για χάρη του πολυσύμπαντος; Κάποιες αρχίσαμε να τις υποψιαζόμαστε ήδη από το πρώτο trailer της ταινίας. Άλλες έχουν προκύψει από διαρροές του σεναρίου ή των γυρισμάτων, όπως είναι η συμμετοχή του Tom Cruise ως Iron Man από ένα άλλο σύμπαν. Αυτές τις μέρες, ακόμα μία φήμη προστέθηκε στη συλλογή. Ποια; Ότι ο Maguire θα εμφανιστεί στο Multiverse of Madness ως Spider-Man γι’ ακόμα μία φορά.

Η θεωρία ξεκίνησε απλά ως fan theory, όταν επιβεβαιώθηκε η εμφάνισή του στο No Way Home, κυρίως γιατί σκηνοθέτης του νέου Doctor Strange είναι ο Sam Raimi, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε όλη την Spider-Man τριλογία του Maguire. Μία φωτογραφία, όμως, έκανε αυτό το fan theory να φαντάζει περισσότερο πραγματικό.

Αν δεν το γνωρίζεις, η Πορτογαλία είναι μία από τις χώρες, που δεν κυκλοφορούν τις ταινίες με υπότιτλους, αλλά μεταγλωττισμένες. Μάλιστα, έχουν σταθερούς ηθοποιούς, που αναλαμβάνουν συγκεκριμένους ρόλους σε μεγάλα franchises. Γιατί αυτές οι πληροφορίες έχουν σημασία; Διότι πριν μερικές μέρες η Mariana Torres, η πορτογαλική φωνή της Wanda, έβγαλε selfie με τον Manolo Rey, την πορτογαλική φωνή του Spider-Man του Maguire. Μάλιστα, τη συνόδευσε και με τη λεζάντα, “Καλά πράγματα έρχονται”, ενώ ο Rey φόραγε μπλούζα Spider-Man. Επειδή, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι η Wanda είναι σίγουρα μέρος του Multiverse of Madness, πολλοί έχουν κάνει την υπόθεση ότι οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για τη μεταγλώττιση αυτής της ταινίας.

Ωστόσο, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ακόμα μία λεπτομέρεια της φωτογραφίας, που πολλοί έχουν προσπεράσει. Πάνω δεξιά βλέπουμε ένα “X”, που πάνω του γράφει “Mutante e Orgulhoso”, η πορτογαλική μετάφραση της έκφρασης “Mutant and Proud”, που έχει συνδεθεί με το σύμπαν των X-Men, στους οποίους ανήκει και το σύμβολο, που βλέπουμε. Να θυμίσουμε ότι οι φήμες θέλουν τους X-Men να μπαίνουν για πρώτη φορά στο MCU με το Multiverse of Madness και η λεπτομέρεια αυτή μάς μοιάζει με ακόμα μία επιβεβαίωση.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα