Doja Cat: Θα εμφανιστεί στην παγκόσμια περιοδεία της Victoria’s Secret – Το εντυπωσιακό teaser

Η Doja Cat αποκάλυψε ότι θα είναι ο τίτλος της επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας της Victoria’s Secret, της ανανεωμένης επίδειξης μόδας της μάρκας εσωρούχων, σε μια νέα συνέντευξη στο Harper’s Bazaar την Πέμπτη.

Η τραγουδίστρια, φορά ένα nude σουτιέν και ένα παντελόνι διακοσμημένο με κρύσταλλο σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το πρόγραμμα, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Amazon Prime στις 26 Σεπτεμβρίου.Doja Cat

Η Doja Cat – που πρόσφατα έχασε περισσότερους από 250.000 ακολούθους στο Instagram-  της – καλύπτει το διάφανο σετ της με ένα μουσταρδί κίτρινο λάτεξ σακάκι καλυμμένο με  και καρφίτσες, προσθέτοντας διαμαντένια σκουλαρίκια από το Cicada Jewelry αξίας 38.500 δολαρίων.

Doja Cat

Μαζί με το “ντύσιμό” της, η τραγουδίστρια  που συμμετείχε στη διαδικασία σχεδιασμού για την εμφάνιση της με τη Victoria’s Secret και τον δημιουργικό διευθυντή της, Brett Alan Nelson – φοράει ένα ζευγάρι κρεμ σατέν μπότες που δένουν μπροστά με κορδέλες.

«Το να είσαι μέρος ενός παγκόσμιου φαινομένου όπως η περιοδεία ήταν μια απίστευτη εμπειρία», είπε στο Harper’s Bazaar, αποκαλώντας τη Victoria’s Secret «μια διασκεδαστική, δημοφιλής μάρκα» στη συνέντευξη.

«Επειδή η περιοδεία είναι μια γιορτή της δύναμης και του μοναδικού ταλέντου των δημιουργικών, θέλαμε πραγματικά να διοχετεύσουμε αυτό το μήνυμα μέσω αυτής της εμφάνισης», εξήγησε η Doja. «Ένιωσα τόσο δυνατή και σίγουρη φορώντας αυτά τα κομμάτια, κάτι που είναι τόσο σημαντικό για μένα».

Doja Cat

Η Vivtoria’s Secret αντιμετώπιζε κριτική για το ετήσιο θέαμα της πασαρέλας για χρόνια, ειδικά μετά το #MeToo, που ώθησε τη μάρκα να σταματήσει και να  επανεκτιμήσει την παράσταση μετά την πτώση της τηλεθέασης το 2018.

Έκτοτε έχουν προσθέσει δημοφιλή ονόματα όπως η Bella Hadid , η Hailey Bieber και η influencer Remi Bader στις καμπάνιες τους.

Doja Cat

Στη νέα Παγκόσμια Περιοδεία, παρουσιάζεται «μια ομάδα 20 δημιουργικών από όλο τον κόσμο» που ονομάζεται VS20, με την ομάδα να συνεργάζεται στην εμφάνιση της πασαρέλας που θα παρουσιαστεί καθώς η Doja θα τραγουδάει.

 

About the Author

Σχετικά άρθρα