Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ SELENA GOMEZ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ SEXY-CHIC

Μια από τις πιο αγαπημένες celebrity των millenials και δική μας σίγουρα, η Selena Gomez, επιστρέφει με μια νέα δουλειά μέσα στο Γενάρη. Συγκεκριμένα, στις 14 του μήνα πρόκειται να κυκλοφορήσει το Hotel Transylvania: Transformania, η 4η και τελευταία ταινία του δημοφιλούς animation franchise στο οποίο πρωταγωνιστεί και η Gomez.

Στα πλαίσια λοιπόν ενός event προώθησης της νέας της ταινίας, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα φανταστικό φόρεμα, που είναι κυριολεκτικά η επιτομή του sexy-chic. Η υπέροχη μαύρη Louis Vuitton τουαλέτα (φαίνεται να) είναι σε άλφα γραμμή, ενώ το πιο ιδιαίτερο στοιχείο της είναι το πάνω μέρος, με χαμηλό ντεκολτέ και κομψούς θηλυκούς φιόγκους στις τιράντες. Την εμφάνιση της Gomez επιμελήθηκε η κορυφαία πλέον celebrity στυλίστρια, Kate Young, και εμείς ανυπομονούμε να δούμε μια ολόσωμη φωτογραφία. Για να συμπληρώσει το λουκ, η πετυχημένη καλλιτέχνης επέλεξε φυσικό διακριτικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους, ενώ κράτησε και τα μαλλιά της σε ένα “ήσυχο” φροντισμένο ίσιο με στρογγυλεμένες άκρες.

Και όπως φαίνεται, δεν ήμασταν οι μόνοι που εντυπωσιαστήκαμε από την σέλφι με περίσσειο στυλ, αφού μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκεντρώνει πάνω από 8 εκατ. likes (!). Κάτι που ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα της Gomez στην συνέντευξη που πρόσφατα έδωσε στο InStyle, δεν τη νοιάζει και τόσο. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την σχέση της με το Instagram και τα social media γενικά, η καλλιτέχνης είπε πως εδώ και καιρό απέχει από τον χώρο αυτό, καθώς της δημιουργούσε πολύ στρες. Πλέον, όπως έχει πει, δεν έχει καν τους κωδικούς των λογαριασμών της, κάτι που την έχει βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά, ιδίως σε ό,τι αφορά την αυτοεικόνα της. Και πρέπει να της αναγνωρίσουμε πως το feed της στο Instagram είναι ίσως από τους πιο ενδυναμωτικούς ψηφιακούς χώρους στα social media, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το παρακάτω ποστ, στο οποίο μας δείχνει την επιστολή ευγνωμοσύνης που έγραψε στην ομάδα της εταιρείας καλλυντικών της Rare Beauty, και την οποία δημοσίευσε στην εφημερίδα New York Times.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα