TO ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ EUPHORIA ΓΙΑ ΤΟ HBO MAX

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια υπομονής (άτιμε Covid), η σειρά Euphoria με πρωταγωνίστρια την Zendaya και ένα άλλο μεγάλο cast ταλαντούχων νεαρών ηθοποιών επέστρεψε στο HBO Max για την δεύτερη σεζόν της και, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν ένα τεράστιο hit.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, το πρώτο επεισόδιο συγκέντρωσε 2.4 εκατομμύρια θεατές συνολικά, καθιστόντας το ως την μεγαλύτερη digital πρεμιέρα οποιουδήποτε προγράμματος από την στιγμή που το HBO Max έκανε το λανσάρισμά του τον Μάιο του 2020 (συγγνώμη, And Just Like That). H πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν ήταν επίσης αρκετή έτσι ώστε να κάνει την πλατφόρμα να έχει αρκετά προβλήματα και να κρασάρει για αρκετούς χρήστες γύρω στις εννέα το βράδυ της Κυριακής.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, η πρώτη σεζόν του Euphoria προβλήθηκε τον Ιούνιο του 2019 από το HBO Go και το HBO Now, με τα οχτώ επεισόδια του κύκλου να διεκδικούν όλα θέσεις στο top 10 των σειρών της πλατφόρμας για τα κυριακάτικα τηλεοπτικά προγράμματα. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν σημείωσε εννέα φορές μεγαλύτερα νούμερα σε digital viewing από την πρώτη, γεγονός που (παρόλο που είναι προφανώς εντυπωσιακό) βγάζει απόλυτο νόημα καθώς η σειρά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό το οποίο ανυπομονούσε για την επιστροφή της.
Να σημειώσουμε επίσης ότι η ερμηνεία της Zendaya ως Rue Bennet της χάρισε το βραβείο Emmy πρώτου γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά το 2020, κάνοντάς την την νεότερη ηθοποιό που κερδίζει ποτέ τον τίτλο.

 

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα