Η DUA LIPA ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο,ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ

Ανάμεσα στους νικητές για το 2021 σε ό,τι αφορά τις τάσεις της μόδας ήταν σίγουρα τα cut-outs ή ελληνιστί τα κομμάτια με κοψίματα. Μεταξύ των celebrities που ξεχώρισαν για το ενδυματολογικό τους genius ήταν οπωσδήποτε η Dua Lipa, η οποία για εμάς είναι στο top 3 των φετινών fashion icons. Βάλε τώρα τα δυο αυτά μαζί και το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό.

Τι εννοούμε; Η ταλαντούχα καλλιτέχνης πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram της πριν λίγες μέρες, όπου την βλέπουμε να φοράει την επιτομή της τάσης των cut-outs, σε ένα outfit που η κομψότητα, το σεξαπίλ και το Y2K glam συναντιούνται με το πιο σύγχρονο τρόπο.

O λόγος για αυτό το εκπληκτικό ζέρσει μαύρο μάξι φόρεμα με κοψίματα, που ξεκινούν από το στέρνο και φτάνουν στα κόκκαλα της λεκάνης, και το οποίο κερδίζει επισήμως το βραβείο του πιο σέξυ παύλα κομψού κομματιού που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Ο σχεδιαστής τώρα, που κρύβεται πίσω από αυτή τη δημιουργία, είναι ο Christopher Esber του ομώνυμου αυστραλιανού brand, ενώ το φόρεμα είναι από την τελευταία του συλλογή, την Resort 2022.

Image may contain Human Person Clothing Apparel Footwear Shoe Fashion Runway and Rumer Willis

Christopher Esber Resort 2022 / Courtesy Of Vogue Runway

 

Το φανταστικό φόρεμα, που μας δίνει Gucci του Tom Ford vibes, η Dua συμπλήρωσε με την τσάντα Ηourglass XS, το καμάρι του οίκου Balenciaga, στολισμένη με κρύσταλλα, ενώ απογείωσε το λουκ με μαύρα απλά strappy σανδάλια και φυσικά μαλλιά και μακιγιάζ.

Να πούμε ένα μπράβο στο νέο αυτόν σχεδιαστή για την φανταστική δουλειά που κάνει εδώ και κάποιες σεζόν, και άλλο ένα πιο μεγάλο στον Lorenzo Posocco, τον στυλίστα της Dua και δικό μας αγαπημένο, για την φανταστική επιλογή, και για το μόνιμο fashion inspo που μας δίνει.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα