Αυτά είναι τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το φετινό φθινόπωρο/χειμώνα

Κάθε νέα σεζόν, όσοι αγαπούν τη μόδα και θέλουν να γνωρίζουν τις τάσεις, έχουν την απορία για τι τι χρώματα θα φορεθούν φέτος. Ιδού, λοιπόν, η απάντηση.

Λιλά: Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε από το dusty pink, στο λιλά, ένα χρώμα απαλό, γλυκό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, που αναμένεται να το δούμε παντού, από ταγέρ και blazer μέχρι φόρμες, τζιν και παπούτσια.

Σμαραγδί: Είναι τολμηρό και πρέπει να το σκεφτείτε ως statement στο look σας. Συνδυάστε ένα σμαραγδί τοπ με μαύρο ή ουδέτερο παντελόνι, προσθέστε ένα σμαραγδί blazer πάνω από ένα γκρι φόρεμα ή συνδυάστε ουδέτερο χρώμα παντελόνι και πουκάμισο με σμαραγδί παπούτσια.

Βυσσινί: Δεν είναι το κόκκινο που αγαπάμε τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά το… δεύτερο ξαδερφάκι του, το οποίο είναι ιδανικό για να κάνουμε ένα ουδέτερο ντύσιμο πιο pop. Μπορείτε να το ταιριάξετε όλες τις ώρες της ημέρας, από το γραφείο μέχρι για κοκτέιλ κι από brunch μέχρι κυριακάτικη απόδραση.

Μπλε ηλεκτρίκ: Θα το ακούσετε και ως μπλε κοβαλτίου και είναι αυτό το μπλε που δεν είναι ούτε ζεστό, ούτε ψυχρό, αλλά ταιριάζει και σε ξανθές και σε μελαχρινές, σε σκούρο ή χλωμό δέρμα. Δοκιμάστε το στα πάντα, σε φουστάνια, μπλούζες, παντελόνια, jacket και αφήστε το να σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Μπορντό Βουργουνδίας: Είναι ένα σκούρο κόκκινο-μοβ χρώμα, ιδανικό για όσους θέλουν να ξεπεράσουν το καφέ και η τέλεια εναλλακτική του μαύρου και του γκρι. Είναι κάτι ανάμεσα στα ουδέτερα χρώματα και σε αυτά που δίνουν τη δική τους πινελιά, ενώ θα φορεθεί πολύ και σε total look. Μπορείτε, ωστόσο, να το συνδυάσετε και με άλλα χρώματα, ακόμη και με μπλε ηλεκτρίκ ή σμαραγδί.

About the Author

Σχετικά άρθρα