Αυτά είναι τα τατουάζ που θα δούμε το υπόλοιπο καλοκαίρι

Πριν κάποιες δεκαετίες τα τατουάζ ήταν ένα niche trend που επέλεγαν λίγοι άνθρωποι. Μέσα στα τελευταία χρόνια ωστόσο τα βλέπουμε όλο και σε περισσότερα άτομα σε διαφορετικές εκδοχές. Από ένα και μοναδικό μικρό σε ένα σημείο που δεν φαίνεται, μέχρι πολλά διαφορετικά σε διάφορα σημεία του σώματος ή ακόμα και μπόλικα “μανίκια” σε χέρια, γάμπες κλπ, πλέον εξαίρεση αποτελούν αυτοί που δεν έχουν έστω και ένα τατού πάνω στο σώμα τους. Αν λοιπόν είσαι ανάμεσα στους πολλούς που επιλέγουν να στολίσουν το σώμα τους με αυτά, και αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το επόμενό σου τατουάζ, παρακάτω σου έχουμε μαζέψει όλες τις τάσεις που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι για να εμπνευστείς και να πάρεις ιδέες. Ιδού!

 

Μίνιμαλ Αισθητική

Τα τατουάζ με μίνιμαλ αισθητική είναι στη μόδα εδώ και αρκετό καιρό και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να είναι χοτ και φέτος το καλοκαίρι. Μπορείς να επιλέξεις ένα σχεδιάκι που σε εκφράζει, ή να βάλεις και λόγια κάνοντας το τατουάζ ακόμα πιο προσωπικό.

 

Πεταλούδες

Οι πεταλούδες είναι φέτος παντού. Από τα ρούχα μέχρι τα κοσμήματα και τα νύχια, αυτή είναι μια τάση που προκύπτει από την Y2K αισθητική και θα τις δούμε παντού φέτος το καλοκαίρι, όπως και στα τατουάζ.

 

Φυτά

Τα τατουάζ με λουλούδια είναι αλήθεια πως δεν έχουν φύγει ποτέ από την μόδα. Φέτος ωστόσο θα δούμε και πολλά με θέμα τα φυτά, όπως το παραπάνω που έχει ένα κλωνάρι ελιάς.

Προσωπικές Φράσεις

Τα τατουάζ με προσωπικές φράσεις είναι πάντα στο προσκήνιο, επομένως θα δούμε πολλά από αυτά και φέτος, σαν και το παραπάνω που λέει, “Ελεύθερη σαν τον ωκεανό”.

 

Τατουάζ στην ουρίτσα

Άλλο ένα στυλ που μας έρχεται από την αισθητική Y2K, τα τατού στην ουρίτσα, ανάμεσα στα κόκκαλα της λεκάνης, θα είναι παντού φέτος, όπως και στα early zeros.

 

Doodles

Tα doodles, δηλαδή τα μικρά αφηρημένα σχεδιάκια είναι στη μόδα σε ό,τι αφορά τα τατουάζ εδώ και κάποιο καιρό, αλλά φέτος το καλοκαίρι θα έχουν την τιμητική τους.

 

Φύση

Από πεταλούδες μέχρι κλωνάρια ελιάς, η φύση φέτος θα είναι παντού μιλώντας για τατουάζ. Άλλη μια εκδοχή της είναι τα scenery tattoos όπου βλέπουμε ένα την φύση σε μια πιο περιγραφική εικόνα, όπως παραπάνω.

About the Author

Σχετικά άρθρα