Ο ELON MUSK ΚΑΙ Η GRIMES ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

Σε άλλα celebrity νέα, η Grimes έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Και ο πατέρας δεν είναι άλλος από τον Elon Musk. Ναι και σ’ εμάς έκανε εντύπωση, αφού οι δυο τους έχουν δηλώσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη πως δεν είναι πλέον ζευγάρι (παρ’ ότι συνέχιζαν να συζούν). Κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει πια, αφού μαζί με τα νέα για το μωρό, μάθαμε πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, η καλλιτέχνης, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση στο Vanity Fair, στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό για το τεύχος του Απρίλη. Όπως αποκάλυψε, η κόρη τους γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2021, μέσω παρένθετης μητέρας.

Όσο για το όνομα του μωρού, αν κρίνουμε από τον πρώτο τους γιό, που ονόμασαν X Æ A-12, όλοι φανταζόμαστε πως θα είναι κάτι αντίστοιχα μοναδικό και εκκεντρικό. Και δεν πέφτουμε έξω. Οι δυο τους “βάφτισαν” την κόρη τους Exa Dark Sideræl, αν και όπως είπε η Grimes στο περιοδικό, την φωνάζουν Y. Εξηγώντας το όνομα της μικρής, η καλλιτέχνης είπε πως το Exa προέρχεται από ένα υπερυπολογιστικό σύστημα, το exaFLOPS, ενώ το Dark αντιπροσωπεύει το άγνωστο, παραπέμποντας στο dark matter, δηλαδή την σκοτεινή ύλη του σύμπαντος. Ο λόγος που οι δύο γονείς επέλεξαν το δεύτερο; Όπως αναφέρει η Grimes, “Οι άνθρωποι φοβούνται το σκοτάδι, το άγνωστο, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά η έλλειψη φωτονίων. Η σκοτεινή ύλη είναι το όμορφο μυστήριο του σύμπαντός μας.”

Όσο για το τρίτο όνομα του μωρού, το Sideræl, που σύμφωνα με τα λεγόμενα της μουσικού προφέρεται ως “σαϊ-ντίρ-ι-ελ”, είναι μια πιο “ξωτικίστικη” εκδοχή της λέξης sidereal. Και αυτό με την σειρά του σημαίνει όπως εξηγεί “ο αληθινός χρόνος του σύμπαντος, ο χρόνος των αστεριών, ο χρόνος του βαθύ διαστήματος, που δεν έχουν σχέση με τον δικό μας γήινο χρόνο”. Παράλληλα, το τρίτο όνομα της μικρής έχει διπλό νόημα, αφού με την προφορά που έχουν επιλέξει, παραπέμπει στην Galadriel του Lord Of The Rings, την βασίλισσα των ξωτικών, η οποία όπως λέει η Grimes είναι η αγαπημένη της ηρωίδα.

Αν καήκατε λιγάκι με όλα τα παραπάνω, πιστέψτε μας δεν είστε οι μόνοι. Ωστόσο δεν μας πέφτει και ακριβώς λόγος, εφόσον οι ίδοι είναι ευχαριστημένοι. Και όπως φαίνεται είναι αφού σύμφωνα με την καλλιτέχνη, οι δυο τους περνούν πολύ καλά μαζί. “Είμαστε στα καλύτερά μας, χρειαζόμαστε απλά να είμαστε ελεύθεροι”, και συμπλήρωσε πως σκοπεύουν να μεγαλώσουν ακόμα παραπάνω την οικογένειά τους λέγοντας, “Πάντα θέλαμε τουλάχιστον τρία ή τέσσερα παιδιά”.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα