Το crochet φόρεμα της Dua Lipa που θέλουμε να βάλουμε στη βαλίτσα των διακοπών

Τα πρώτα crochet κομμάτια μπήκαν στην γκαρνταρόμπα μας το 2021, ωστόσο πλέον κάθε καλοκαίρι είναι ένα από τα κορυφαία  trends και δεν λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα.

Το crochet τις τελευταίες σεζόν έχει μπει πολύ δυναμικά στη ζωή μας, με διάσημους οίκους και ανερχόμενα brands να το παρουσιάζουν σε μια σειρά από διαφορετικά fashion staples, όπως φορέματα, τοπ, σορτς, γιλέκα, καπέλα και πιο πρόσφατα μαγιό.

Το crochet για άλλη μια χρονιά είναι  η κυρίαρχη τάση του φετινού καλοκαιριού με τις celebrities να το επιλέγουν πολύ συχνά στις εμφανίσεις τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Dua Lipa, η οποία αυτό το διάστημα απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα της, την Αλβανία.

Η Dua Lipa είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και δημοσίευσε συχνά στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Αυτή τη φορά ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το τέλειο crochet dress.

Η Dua Lipa φωτογραφήθηκε με φόντο τη θάλασσα φορώντας ένα κόκκινο crochet dress από την Blumarine, με ένα μπούστο σε σχήμα κοχυλιού, το οποίο συνδύασε από κάτω με ένα μαύρο στρινγκ.

Η διάσημη ποπ σταρ ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ασημένια σκουλαρίκια κρίκους, ένα μεγάλο κολιέ με κρύσταλλα και μια σειρά από χρυσά δαχτυλίδια. Τα μ μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε beach waves, ενώ το υπόλοιπο beauty look της περιλάμβανε μια μπρονζέ λάμψη στο πρόσωπο.

About the Author

Σχετικά άρθρα