Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο την Τζορτζίνα θυμίζει ότι είναι κοινός θνητός

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ό,τι ξέρει να κάνει καλύτερα το βράδυ της Τετάρτης 29/9, όταν έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ (2-1), με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ήταν το 679ο γκολ της καριέρας του, με φανέλα συλλόγου, στην 900η συμμετοχή του -σε συλλογικό επίπεδο.

H Ντολόρες Αβέιρο έχει να πει τα καλύτερα για τον τρόπο που συμπεριφέρεται η Τζορτζίνα στον γιο της, Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να παντρευτούν.

 

Λίγες ώρες αργότερα, οι τίτλοι που περιλάμβαναν το όνομα του στα παγκόσμια media δεν αφορούσαν μόνο τη δουλειά του, αλλά και τη ζωή του. Τι είχε συμβεί: η σύντροφος του και μητέρα ενός εκ των παιδιών του CR7,Τζορτζίνα είναι η πρωταγωνίστρια νέου reality show που θα εμφανιστεί στο Netflix. Ο τίτλος είναι “Είμαι η Τζορτζίνα” (Soy Georgina).

Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: YouTube (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένωνΌροι)

 

Το trailer παρουσιάστηκε ανήμερα του αγώνα του Ρονάλντο, για το UEFA Champions League. Σε μια από τις σκηνές και ενώ τρώει με φίλους της, σε ιδιωτικό αεροπλάνο τη ρωτούν αν έχει πλάνα γάμου. θα τη δείτε να απαντάει “θα ήθελα. Δεν εξαρτάται από εμένα”, πριν προσθέσει ότι “αν το θέλει ο Θεός, θα γίνει”.

Σύμφωνα με τη Marca ο γάμος δεν θα γίνει αν το θέλει ο Θεός, αλλά αν το επιτρέψει ποτέ η μητέρα του superstar, Ντολόρες, η οποία έχει ενστάσεις καθώς πιστεύει ότι η Τζορτζίνα θέλει το γιο της για τα λεφτά του. Με αυτό συμφωνούν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι προφανώς και τον πρήζουν σχετικά.

Η Τζορτζίνα γνωρίστηκε με τον πρώτο ποδοσφαιριστή που έχει βγάλει 1.000.000.000 δολάρια (και ιδιοκτήτη του λογαριασμού του Instagram με τους περισσότερους followers, στον πλανήτη), σε κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη, όπου τότε η γυναίκα εργαζόταν ως πωλήτρια. Λίγες μέρες μετά, συναντήθηκαν ξανά σε event του brand και το συνέχισαν από εκεί. Αυτό συνέβη τoν Ιούνιο του 2016. Από το 2017 ζουν μαζί και απέκτησαν και την Aλάνα Μαρτίνα.

Πηγή: Νews247

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα