Στον εισαγγελέα ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη -Αναζητούν τους συνεργούς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες εντοπισμού των συνεργών του 23χρονου ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε με δρεπάνι τον νεαρό Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές μέσα από μαρτυρίες και τις κάμερες που βρίσκονται στον χώρο του εγκλήματος αναζητούν τα υπόλοιπα άτομα της δολοφονίας προκειμένου να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ακόμα ατόμων.

Την ίδια ώρα, ο 23χρονος, που συνελήφθη την Τετάρτη, αναμένεται να περάσει σήμερα  την πόρτα του εισαγγελέα. Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

 

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στον Άλκη

Ένα βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη Καμπάνο στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που δημοσιεύει το thestival.gr, εμφανίζεται μία ομάδα ανδρών να τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και να επιβιβάζονται σε δύο οχήματα, αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο.

 

 

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα