Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν τρομακτικό να βλέπεις το άγριο ξύλο», λέει μάρτυρας της επίθεσης

Συνεχίζουν να προκαλούν αποτροπιασμό οι μαρτυρίες για τη δολοφονική επίθεση στην ανατολική Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος νεαρός.

«Ήταν πραγματικό τρομακτικό να βλέπεις αυτό το άγριο ξύλο, αυτόν τον τσαμπουκά. Δυστυχώς, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του!», ανέφερε μάρτυρας της επίθεσης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομάδα ατόμων προσέγγισε τον 19χρονο και άλλους δύο φίλους του, τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και τότε τους επιτέθηκαν με αιχμηρά αντικείμενα, ανάμεσα τους και ένα μικρό δρεπάνι. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο ο άτυχος νεαρός είχε ήδη χάσει αρκετό αίμα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε πως «ένα άτομο ήταν κάτω στον δρόμο, φαινόταν αρκετό αίμα. Άκουσα φωνές. Έσπασαν το ρολόι της ΔΕΗ. Γινόταν χαμός. Πετούσαν μπουκάλια. Είναι σίγουρα οπαδικό. Είναι οπαδικές διαφορές. Αρκετές φορές έχω δει τέτοιους καυγάδες εδώ στη Θεσσαλονίκη. Φωνάζανε πάρα πολύ».

Στο μεταξύ, χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία που ήρθε εχθές στη δημοσιότητα. Γυναίκα μάρτυρας που επικαλείται το voria.gr ανέφερε ότι άκουσε φασαρία μετά τις 12:30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο» και κάλεσε την αστυνομία. Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος έμενε αυτήν την περίοδο στη Βέροια, τόπο καταγωγής της οικογένειάς του. Ο πατέρας του είναι αξιωματικός του Στρατού Ξηράς που πρόσφατα αποστρατεύτηκε. Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεαρό θύμα ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δε συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.

 

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα