Cara Delevingne: «Το να μεγαλώνεις ως παιδί queer σε απομονώνει»

Το διάσημο μοντέλο έχει αντιμετωπίσει σοβαρά ψυχολογικά θέματα σε συνέπεια της σεξουαλικής της επιλογής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Cara Delevingne παραδέχτηκε πως, ως παιδί queer είχε μια δύσκολη πορεία. Μεγάλωσε με τις δυο της αδερφές, Chloe και Poppy, και, όπως αναφέρει τις έβλεπε ως «την επιτομή της γυναίκας που ήθελε να είναι».  «Οι αδερφές μου έκαναν ό,τι μπορούσαν για μένα αλλά έπρεπε η ίδια να περάσω από το τι ήθελα να είμαι πραγματικά. Σύντομα κατάλαβα πως δεν μπορούσα να είμαι το ίδιο, όλοι μας έχουμε διαφορετικά μονοπάτια, αλλά μου έδειξαν πως το πιο θεμελιώδες ήταν να μάθω στη ζωή».

Αν και πλέον νιώθει πιο άνετα με την σεξουαλικότητά της τώρα, η διαδρομή ήταν μακριά και δύσκολα και το ταξίδι δια βίου. Σε συνέντευξή της στην Gwyneth Paltrow παλαιότερα, δήλωσε πως μεγαλώνοντας, ένιωθε αηδια για τον σεξουαλικό της προσδιορισμό, γεγονός που αποδίδει στον συντηρητικό και ομοφοβικό τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το 29χρονο μοντέλο μιλά για τις ψυχικές της περιπέτειες, αναφέροντας πως αντιμετώπιζε μείζονα κατάθλιψη, ενώ δεν έλειπαν και οι αυτοκτονικές σκέψεις, επειδή αισθανόταν ντροπή για αυτό που ήταν.

Η Cara πρόσφατα αυτοχαρακτηρίστηκε ως πανσέξουαλ, που σημαίνει πως μπορεί να την έλξει ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το βιολογικό του φύλο, το γένος ή την ταυτότητα γένους.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα