ΠΡΩΙΝΟ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ ΣΕΞ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ;

Όλοι έχουμε μπει στη διαδικασία να αναρωτηθούμε κάποια στιγμή ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερο να κάνουμε σεξ. Η απάντηση, ωστόσο, μπορεί να χαρακτηριστεί ή ανύπαρκτη ή διαφορετική-υποκειμενική για τον κάθε άνθρωπο ή το κάθε ζευγάρι. Υποχρεώσεις, πρόγραμμα, φαρμακευτικές αγωγές και προβλήματα υγείας είναι καποιοι μόνο από τους παράγοντες, που μπορούν να επηρεάσουν την ώρα, που θα περάσουμε καλύτερα αν κάνουμε σεξ. Σημασία έχει να το ευχαριστηθούμε και ιδανικά να φτάσουμε σε οργασμό και οι ώρες δεν έχουν σημασία. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι διαφορετικές φάσεις της ημέρας έχουν διαφορετικά ατού ως προς το σεξ.

Πρωινό σεξ

Η αλήθεια είναι ότι το πρωινό σεξ έχει εξαιρετικά πολλά οφέλη. Κατ’ αρχάς, προσθέτει μία ελαφριά γυμναστική στην αρχή της μέρας μας και μάς αφήνει με πολλές ορμόνες, που μάς ανεβάζουν τη διάθεση. Επιπλέον, τα γενετικά όργανα των αντρών είναι σε μία αρκετά καλή κατάσταση για σεξ. Από τη μία, οι άντρες έχουν τα πιο ανεβασμένα επίπεδα τεστοστερόνης απ’ όλη τη μέρα και γι’ αυτό συνήθως ξυπνάνε έχοντας στύση. Από την άλλη, το πυελικό έδαφος δεν επηρεάζεται από κανένα στρες και έχουν αρκετά χαμηλότερους παλμούς. Αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να χαλαρώσουν και να βιώσουν μεγαλύτερη απόλαυση.

Το μειονέκτημα του πρωινού σεξ; Οι νευρικές συνάψεις δεν είναι ακόμα σε πλήρη ισχύ. Ουσιαστικά θα λέγαμε ότι κοιμούνται. Με άλλα λόγια, δεν είμαστε σε φάση να νιώσουμε πιο σεξουαλικά τόσο εύκολα όσο άλλες ώρες της ημέρας.

Morning Sex GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Απογευματινό σεξ

Για κάποιον λόγο, δεν μιλάμε ιδιαίτερα συχνά για το απογευματινό σεξ. Ούτε το συζητάμε τόσο σε παρέες, ούτε το βλέπουμε τόσο σε σειρές και ταινίες. Κι όμως, πολλές φορές είναι η καλύτερη λύση. Όχι τόσο από βιολογικής άποψης, όσο από άποψη προγράμματος και ξεκούρασης. Το απόγευμα δεν έχεις την πρωινή βιασύνη του ότι πρέπει μέσα σε όλα να φας πρωινό, να ετοιμαστείς και να φύγεις για τη δουλειά. Παράλληλα, δεν έχεις την πιθανή βραδινή κούραση και νύστα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι πάντα εύκολο να συγχρονιστείς με τον άλλον και να βρείτε την ίδια ώρα επαρκές κενό στο πρόγραμμάς σας.

All the Best Sex Scenes on TV – SheKnows

Βραδινό σεξ

Το σεξ, που έχει προμοταριστεί περισσότερο από τις ταινίες και τις σειρές. Όχι αδίκως. Το βραδινό σεξ έχει τα οφέλη του. Το βασικότερο είναι ότι, αν φτάσεις σε οργασμό, ο οργανισμός σου θα γεμίσει με θετικές ορμόνες, που θα σε οδηγήσουν σε έναν ήρεμο ύπνο, αλλά και με θετικά συναισθήματα για τον παρτενέρ σου, που θα καταγραφούν στο υποσυνείδητό σου. Παράλληλα, το να ξέρεις ότι θα κάνεις σεξ το βράδυ, μπορεί να σου δώσει και μία θετική προσμονή σε όλη τη διάρκεια της μέρας σου. Φυσικά, το πρόβλημα με το βραδινό σεξ αναφέρθηκε παραπάνω. Πολλές φορές είμαστε εξαιρετικά κουρασμένοι εκείνη την ώρα και δεν μπορούμε να το απολαύσουμε στο φουλ.

Last Night's New Girl in Two GIFs: Nick and Jess Make Post-Sex Eyes at Each Other

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα