Οι καλλονές κόρες της Βασίλισσας Ράνια και οι ευχές για τα γενέθλιά τους

Την βασίλισσα  Ράνια της Ιορδανίας την αποκαλούν Λετίσια της Μέσης Ανατολής, αφού θυμίζει ιδιαίτερα τόσο σε εμφάνιση όσο και στιλ τη Βασίλισσα της Ισπανίας. Παρόλα αυτά, η Ράνια, η οποία είναι η σύζυγος του Αμπντάλα της Ιορδανίας, έχει αποδείξει ότι είναι πολλά περισσότερα από μια ωραία παρουσία.

Από τη στιγμή που γνωρίστηκε με τον Αμπντάλα και αποφάσισαν να παντρευτούν, η Ράνια αφιέρωσε τη ζωή της στη μάχη υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και στην εξάλειψη της λανθασμένης εικόνας που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

Πάνω απ’ όλα ωστόσο είναι μητέρα, μιας και έχει ήδη αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Μάλιστα οι δύο κόρες της, η Ιμάν και η Σάλμα, γιόρτασαν τα γενέθλιά τους, καθώς έχουν γεννηθεί με μία μόλις μέρα διαφορά. Η Ιμάν έχει γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου του 1996 και η Σάλμα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000.Η περήφανη μαμά ευχήθηκε στις δύο της κόρες μέσω Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τις τρεις τους στην οποία είναι όλες καλλονές, αλλά και ένα βίντεο με στιγμές από την παιδική τους ηλικία.

Η Ράνια έχει ακόμη δύο γιους, τον 26χρονο διάδοχο του θρόνου Πρίγκιπα Χουσεΐν και τον 16χρονο Πρίγκιπα Χασέμ.

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα