PHONE SEX: ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Σήμερα θα μιλήσουμε για την πρώτη μορφή του σεξ από απόσταση που έφεραν δειλά δειλά στο προσκήνιο οι (γλυκούληδες) GenXers, και απογειώσαμε σε ποιότητα και σε απόδοση εμείς οι millenials (όπως έχει γίνει με πολλά πράγματα άλλωστε). Όπως μάλλον καταλάβατε μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να αναλύσουμε το τηλεφωνικό σεξ ή phone sex, τον προκάτοχο του sexting, που πλέον τοποθετείται νοσταλγικά (και κάπως στενάχωρα για εμάς που το ζήσαμε) στην σφαίρα του cult. Για τους GenZers της παρέας, που μάλλον δεν έχουν μιλήσει ούτε ένα λεπτό στη ζωή τους στο (κινητό) τηλέφωνο ως αριστοτέχνες του texting, και ίσως δεν ξέρουν καν τι είναι το σταθερό, θα εξηγήσουμε εν συντομία τι είναι το τηλεφωνικό σεξ.

Vintage 80S GIF

 

Δυο άνθρωποι, που για κάποιο λόγο δεν μπορούν (ή δεν θέλουν;) να βρεθούν από κοντά, μιλούν από το τηλέφωνο, και με λόγια ερωτικά ως “βρώμικα”, κάνουν ο ένας τον άλλον να “έρθει”, ενώ παράλληλα ο καθένας αυτοϊκανοποιείται.

Και τώρα λοιπόν που όλοι ξέρουμε τι είναι, προχωράμε στον απόλυτο οδηγό για το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ. Για να μαθαίνουν οι μικροί, και να θυμούνται οι μεγάλοι.

 

Χαμηλες προσδοκίες

Παρόλο που το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να είναι πολύ πολύ καλό, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την live εμπειρία. Οπότε, καλό θα ήταν πριν ξεκινήσετε με τον παρτενέρ σου, να το έχεις αυτό υπ’ όψη σου, για να αποφύγεις την οποία απογοήτευση καταμεσής της φάσης, και χαλάσει το vibe. Κάτι που φυσικά δεν θέλουμε, καθώς το σωστό vibe είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της αποστολής.

Sex And The City Flirting GIF

 

Κάνε φοκους στ@ παρτενερ

Όπως είπαμε, το phone sex δεν είναι το ίδιο με το κανονικό, είναι όμως η καλύτερη λύση όταν δεν μπορείς να βρεθείς με τον άλλον. Κι ένα από τα πράγματα που το “ρίχνουν την ποιότητα”, είναι πως δεν υπάρχει το άγγιγμα και η σωματική επαφή. Αυτό μπορεί από το να σε  οδηγήσει στο να αποσυγκεντρώνεσαι μέχρι να σε κάνει να μην μπορείς να λειτουργήσεις. Το κλειδί; Κάνε φόκους στην εικόνα του παρτενέρ σου και φαντάσου τ@ να σε αγγίζει όπου εσύ θες. Στην συνέχεια φέρε στο μυαλό σου την “ανατριχίλα” που έχεις αισθανθεί τις φορές που η “δράση”ήταν από κοντά, και πίστεψέ με, η κατάσταση θα απογειωθεί.

Making Love GIF

 

ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ

Σε μια τέτοια περίπτωση που το άγγιγμα είναι εκτός της εξίσωσης, πρέπει να βρεις άλλους τρόπους ώστε να ανάψουν τα αίματα. Το βασικό σου όπλο είναι σίγουρα τα λόγια. Αν είσαι λοιπόν από τους ντροπαλούς που δεν τολμούν να πουν κιχ στην διάρκεια του σεξ, δεν σε κρίνουμε, αλλά για τηλεφωνικό σεξ δεν κάνεις. Για να πετύχει η συνταγή, πρέπει να μην ντρέπεσαι να “μιλήσεις βρώμικα” με ότι σημαίνει αυτό για το κάθε ζευγάρι. Δες τι ανάβει εσένα και τον παρτενέρ σου και παράλληλα εξερεύνησε και νέο lingo για να μην βαριέστε.

Baby Recap GIF

 

Δώσε χρόνο και στον άλλο

Πολλές ή μάλλον τις περισσότερες φορές, λόγω της απόστασης, ο συγχρονισμός είναι εκτός πίστας. Δεν πειράζει όμως, αρκεί να τερματίσουν και οι δυο. Αν τύχει να “φτάνεις” εσύ πιο γρήγορα από τον άλλον συστηματικά, φρόντισε να δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στον παρτενέρ σου, καθώς είναι πολύ πιθανό αυτή η ανισορροπία να τον αγχώνει (και να είναι άλλος ένας λόγος που καθυστερεί). Προσπάθησε λοιπόν αν μπορείς να καθυστερήσεις λίγο, και αφέσου την στιγμή που βλέπεις ότι έρχεται για τον άλλον η κορύφωση.

Tv Show Monica GIF

 

Το λιπαντικό είναι απαραίτητο

Νομίζω δεν χρειάζεται να επεξηγήσω και πολύ την συγκεκριμένη συμβουλή. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η έλλειψη φυσικής παρουσίας δημιουργεί αρκετές δυσκολίες, μια εκ των οποίων είναι ότι πρέπει να αναλάβεις εσύ εξ’ ολοκλήρου την “λίπανση”. Κάνε το λιπαντικό τον καλύτερό σου φίλο και θα είστε και οι δυο μια χαρά.

Sex And The City Samantha GIF

Συζήτησε τι λειτουργεί για τον άλλον και για εσένα

Μπορεί να κάνεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, αλλά και πάλι να μην δένει το γλυκό. Αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση και αυτή η μορφή σεξ είναι η μόνη που μπορείς να έχεις για κάποιον καιρό λόγω απόστασης, καλό θα ήταν να το συζητήσεις λίγο παραπάνω με το ταίρι σου. Μιλήστε ανοιχτά για το τι είναι αυτό που σας φτιάχνει και τι αυτό που ίσως σας χαλάει. Επικοινωνήστε χωρίς ντροπή, και αν το πρόβλημα είναι απλά ότι αισθάνεστε αμηχανία στην διάρκεια του τηλεφωνικού σεξ, πείτε το και αυτό. Γενικά η ανοιχτή ελεύθερη συζήτηση φέρνει πάντα το ζευγάρι πιο κοντά και σίγουρα διώχνει το οποιοδήποτε άβολο συναίσθημα. Ενώ η εγγύτητα που προκύπτει μετά από μια τέτοια συζήτηση, κάνει το σεξ πολύ καλύτερο.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα