Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Φόρεσε ξανά το πιο iconic Versace φόρεμα από το Sex and the City

Η Κάρι Μπράντσο με το iconic Versace φόρεμα που κόστισε 80.000 δολάρια.

Ένα εμβληματικό ρούχο της από τη σειρά “Sex and the City” έβγαλε από την ντουλάπα της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Στο όγδοο επεισόδιο του “And just like that“, έγινε μια αναδρομή που συγκίνησε τους φαν του Sex and the City. Συγκεκριμένα, η “Κάρι Μπράντσο” φόρεσε το iconic Atelier Versace φόρεμα που φορούσε στο Παρίσι, όταν μετακόμισε εκεί ακολουθώντας τον αγαπημένο της Αλεξάντερ Πετρόφσκι, τον οποίο υποδυόταν ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ.

Το εμβληματικό φόρεμα το είχαν ονομάσει “Mille Feuille” καθώς αποτελείται από πολλές στρώσεις υφάσματος, και της το είχε κάνει δώρο ο Ρώσος σύντροφός της. Αν και η συγκεκριμένη βραδιά δεν είχε πάει και τόσο καλά…

Στη νέα σειρά, η Κάρι δείχνει το εκπληκτικό φόρεμά της στην μεσίτρια και της αποκαλύπτει ότι το έχει φορέσει μόνο δύο φορές, μία στο Παρίσι και μία στο σπίτι τρώγοντας ποπ κορν.

Στο συγκεκριμένο φόρεμα Versace είναι το πιο ακριβό που έχει φορέσει στη σειρά, καθώς η αξία του ανέρχεται στα 80.000 δολάρια…

Στη σειρά, η Κάρι κάνει δώρο το φόρεμα στην κόρη της Σάρλοτ, Λίλι, που την βοήθησε να αποθηκεύσει και να οργανώσει τα vintage ρούχα της.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μοιράστηκε στο Instagram δύο φωτογραφίες με το εμβληματικό φόρεμα, μία φορώντας το τώρα και μία τότε, στο φινάλε της πρωτότυπης σειράς.

“Την βρήκαμε. Πέρασε τόσος καιρός. Είχαμε πολλά να μοιραστούμε. Σύντομο και δύσκολο να πούμε πάλι αντίο” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η στιλίστρια Πατρίσια Φιλντ εχει αποκαλύψει ότι αυτό ήταν το αγαπημένο της φόρεμα από όλο το “Sex and the City”.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα