Εσείς έχετε βάλει ποτέ βιταμίνη Ε στα μαλλιά σας;

Ξέρουμε ότι η λήψη βιταμινών δια στόματος μας κάνει καλό όταν υπάρχουν ελλείψεις στον οργανισμό μας. Πώς αλλιώς, όμως, μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε για όμορφα και υγιή μαλλιά;

Την επόμενη φορά που δείτε τα μαλλιά σας θαμπά και άτονα, πάρτε ένα μπουκαλάκι με κάψουλες βιταμίνης Ε. Μην βιαστείτε να τις πιείτε! Αυτή τη φορά θα τις αξιοποιήσετε τοπικά στο τριχωτό της κεφαλής, αν θέλετε να προσφέρετε θρέψη και ενυδάτωση, αλλά και να ενισχύσετε την ανάπτυξη και την υγεία των μαλλιών σας, να αποφύγετε την τριχόπτωση και να τους χαρίσετε λάμψη.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναμείξετε το περιεχόμενο από 2 κάψουλες βιταμίνης Ε σε λίγο ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας, να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά σας, να χτενίσετε και να το αφήσετε για περίπου 1 ώρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο λάδι για τα μαλλιά με βιταμίνη Ε ως δευτερεύον συστατικό.

Στη συνέχεια μπορείτε να λουστείτε κανονικά με ζεστό νερό και το σαμπουάν σας κι αν αισθάνεστε τα μαλλιά σας μαλακά και καλά ενυδατωμένα, αποφύγετε το μαλακτικό.

 

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα