Η KATE MIDDLETON ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΜΕ ΝΕΑ ΜΑΛΛΙΑ

Από τις πιο διακριτικές και συμπαθείς παρουσίες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η Kate Middleton γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα 40α της γενέθλια. Μια περίσταση που πολλοί χαρακτηρίσαν την “βασιλική της ενηλικίωση”, ειδικά εν όψει της επετειακής της φωτογράφισης, που πέρα από την μεγάλη προβολή που είχε σε κάθε είδους media, πρόκειται επίσης να συμπεριληφθεί και στο National Portrait Gallery της Αγγλίας, μια τιμή διόλου αμελητέα.

Με το τέλος λοιπόν της γιορτινής περιόδου, και έπειτα και από το εορτασμό και των γενεθλίων της, η Δούκισσα του Cambridge, άλλαξε τα μαλλιά της, ή μάλλον επέστρεψε σε ένα γνώριμο για αυτήν hairdo. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες βλέπαμε την Kate Middleton με ένα πιο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της, ένα ανοιχτό καστανό προς μελί, ενώ παράλληλα και το χτένισμα της, σφιχτές μπούκλες σε μακρύ μήκος, ήταν διαφορετικό από ότι είχαμε συνηθίσει. Σίγουρα όμως της πήγαινε και αυτό πολύ.

Χθες λοιπόν ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του William και της Kate για το 2022, σε ό,τι αφορά τα βασιλικά τους καθήκοντα, και όπου είδαμε την αλλαγή στα μαλλιά της Δούκισσας. Η μέλλουσα βασιλική σύζυγος, επέστρεψε στο κλασσικό της σκούρο καστανό, αλλά και στο χτένισμα με το οποίο την έχουμε συνηθίσει, ίσιο με sleek χαλαρές μπούκλες στις άκρες.

Αν επίσης ψάχνετε ιδέες για κομψά λουκ για την δουλειά, μην πάτε μακριά, αφού η Kate έχει τελειοποιήσει το συγκεκριμένο στυλ. Άλλο ένα παράδειγμα η χθεσινή της εμφάνιση, όπου επέλεξε πλεκτό ζιβάγκο και tailored παντελόνι σε γραμμή καμπάνα, σε χρώμα μπλε ναυτικό, και τα οποία σέταρε με ένα αυστηρό βαρύ μίντι παλτώ σε ανοιχτό lapis μπλε χρώμα, κάνοντας ένα άψογο tone-sur-tone. Την εικόνα συμπλήρωσαν άψογα τα ασημί σκουλαρίκια με κρύσταλλα και οι μπλε royale σουέντ μπαλαρίνες της. Από εμάς είναι σίγουρα ναι.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα