8 ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΠΡΩΙΝΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΒΓΑ

Ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες είναι πάντα ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσουμε την μέρα μας και τα αβγά είναι η τροφή που συνηθίζεται περισσότερο, καθώς μαγειρεύονται πανεύκολα και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τι γίνεται όμως αν τα έχουμε πια βαρεθεί και θέλουμε μια αλλαγή;

Ας δούμε λοιπόν μερικές επιλογές πρωτεΐνούχων πρωινών που είτε δεν έχουν καθόλου αβγά, είτε τα χρησιμοποιούν με πιο δημιουργικό τρόπο. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αρκετές επιλογές που έχουν στην βάση τους πρωτεΐνούχα τρόφιμα όπως το γιαούρτι, το τυρί cottage ή το tofu. Είτε είναι πρωινά που τρώγονται, είτε πίνονται, θα μας προσφέρουν ενέργεια και ένα καλό ξεκίνημα της μέρας μας.

Strawberry Cheesecake Overnight Oats

Ας δούμε αυτή την συνταγή για Strawberry Cheesecake Overnight Oats με γιαούρτι που γίνονται πανεύκολα, αρκεί να το σκεφτούμε από την προηγούμενη βραδιά:

Αβοκάντο τοστ

Απλό και εύκολο, χορταστικό και θρεπτικό, το αβοκάντο τιστ θα μας δώσει όλη την ενέργεια που έχουμε ανάγκη για να ξεκινήσουμε την μέρα μας. Μπορούμε να παραλείψουμε φυσικά το σκόδρο για ευνόητους λόγους.

Μπάρες πρωτεΐνης χωρίς ψήσιμο

Οι μπάρες αυτές όπως θα δείτε στο βίντεο δεν θέλουν ψήσιμο και γίνονται πανεύκολα.

Mocha Banana Protein Smoothie

Εδώ το απλό και συνηθισμένο smoothie μας παίρνει άλλη διάσταση και με την βοήθεια του καφέ παίζει σε περισσότερα ταμπλό του ενός: μας χορταίνει και μας ξυπνάει ταυτόχρονα!

Cottage cheese breakfast bowls

Το cottage cheese είναι μαι ελαφριά και χορταστική επιλογή πρωινού. Η απλή γεύση του και η απουσία αλατιού το κάνουν ιδανικό γι αγευστικούς συνδυασμούς που μπορεί να περιλαμβάνουν από λαχανικά και φρούτα, μέχρι ξηρούς καρπούς και μέλι ή κανέλα.

Overnight Oats με σοκολάτα και φράουλες

Τα overnight oats είναι ότι καλύτερο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη μέρα τους χωρίς ένοιες για την πρωετοιμασία του πρωινού τους. Αν μάλιστα τα βάλουμε σε ένα βαζάκι όπως σε αυτήν εδώ την συνταγή, είναι τόσο πρακτικά που μποορύμε να τα πάρουμε στην δουλειά, ρίχνοντάς τα στην τσάντα μας και να τα φάμε ότι ώρα πεινάσουμε.

Tofu breakfast wraps

Εδώ θα χριεαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω, μιας και το συγκεκριμένο πρωινό έχει μαι κάποια προετοιμασία, είναι όμως όπως φαίνετια πεντανόστιμο, οπότε χαλάλι!

Τρούφες πρωτείνης, μια όμορφη έκπληξη

Οι μπαλίτσες πρωτεΐνης μοιάζουν με τρούφες και γίνονται πραγματικά εύκολα. Ακόμα πιο εύκολα τρώγονται, είτε για πρωινό, είτε ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα. Δείτε πως γίνονται:

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα