ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ: OΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ DANCING WITH THE STARS

Από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και όχι μόνο, η πάντα κομψή και συμπαθέστατη Βίκυ Καγιά, φέτος επέλεξε να λάμψει, τόσο επαγγελματικά όσο και ενδυματολογικά, μέσα από ένα διαφορετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα από αυτό που την είχαμε μέχρι πρότινος συνδέσει. Φέτος την είδαμε στο νέο Dancing With The Stars του Star, και ανεξάρτητα από τα νούμερα τηλεθέασης και λοιπούς παράγοντες, εμείς ήμασταν σίγουρα εδώ για τις εμφανίσεις που  της λαμπερής παρουσιάστριας σε κάθε live. Περιβόητη για το άψογο και πάντα ενημερωμένο στιλ της, μέσα από το οποίο παράλληλα στηρίζει εγχώριους και νέους σχεδιαστές, όντως η Βίκυ Καγιά μας έδωσε στην διάρκεια όλης της σεζόν φανταστικά looks. Και καθώς τo χορευτικό show φτάνει πια στο τέλος του για φέτος, ορίστε όσα ξεχωρίσαμε!

 

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν σίγουρα αυτή η κίτρινη καναρινί τουαλέτα. Η δημιουργία με πληθωρική τούλινη φούστα και σφιχτό κολλητό κορσάζ, είναι του οίκου MI-RŌ.

 

Αυτό το λαμπερό σετ, με ξεκάθαρες αναφορές σε μια από τα πιο χαρακτηριστικές red carpet εμφανίσεις της Cher, ήταν ίσως από τις πιο πρωτότυπες επιλογές της παρουσιάστριας για την φετινή σεζόν. Το look είναι μια δημιουργία του νεοσύστατου brand R-D-IOLI.

 

Σε αυτή την εμφάνιση που μας φέρνει Old Hollywood vibes, βλέπουμε την Βίκυ Καγιά με αυτή την εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα με πλισσαρίσματα σε χρυσό μπρονζέ χρώμα, του οίκου Αzzaro, και με κοσμήματα Kessaris.

 

Αυτή η uber-σέξυ τουαλέτα με ξεκάθαρες επιρροές από τα μαξιμαλιστικά ’80ς, με τα πληθωρικά ντραπαρίσματα και το κατακόκκινο χρώμα είναι μια δημιουργία του οίκου Jean Paul Gaultier.

 

Σε αυτή της την εμφάνιση η παρουσιάστρια επέλεξε ένα look που τιμάει πολύ συχνά εντός και εκτός της κάμερας, σε μια πιο glam εκδοχή του. Φόρεσε αυτό το ασημί κοστούμι με απλικαρισμένα κρύσταλλα που έφτιαξε με ειδική παραγγελία ο οίκος  MI-RŌ.

 

Σαν ρευστός χρυσός είναι πράγματι αυτή η υπέροχη στράπλες τουαλέτα του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη. Σε ίσια χυτή γραμμή, με χαλαρά ντραπαρίσματα και περίτεχνο κλείσιμο στην πλάτη με κουμπιά, το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ίσως το αγαπημένο μας, όπως και τα κοσμήματα με τα οποία συμπληρώθηκε, τα μίνιμαλ κομμάτια από χρυσό του οίκου Lalaounis.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα