Το Hilton κλείνει και ξεκινά ριζική ανακαίνιση

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας ξεκινά εργασίες για ολική ανακαίνιση, η οποία θα ολοκληρωθεί το 2024.

Το Hilton όπως το γνωρίσαμε από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα πρόκειται να αλλάξει, μετά τη συμφωνία που έκλεισαν οι ιδιοκτήτες του και η Hilton Worldwide τον Δεκέμβριο για ανακαίνιση. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πρόκειται να μετατραπεί σε έναν πολυδιάστατο προορισμό με νέες χρήσεις, εστιατόρια, λέσχη μελών, εμπορικούς χώρους κ.ο.κ., από την Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε, σε μια επένδυση που ανέρχεται στα 130 εκατομμύρια ευρώ.

Όταν το ξενοδοχείο ανοίξει ξανά, θα έχει μειώσει τα δωμάτιά του από 500 σε 280, ενώ θα εισέλθει στo brand Conrad hotels, με την επωνυμία Conrad Athens και θα περιλαμβάνει 50 πολυτελείς κατοικίες. Ακόμη, πρόκειται να επεκταθεί ο χώρος της πισίνας και να γίνει ανάπλαση του τελευταίου ορόφου, ώστε να αξιοποιηθεί για γαστρονομικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από το 2020, όσο το ξενοδοχείο βρισκόταν ταυτόχρονα σε λειτουργία, στις 31/1, όμως, θα πρέπει να κλείσει τις πόρτες του, ανακοινώνοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στους εργαζόμενους ή τη δυνατότητα εργασίας σε άλλες τουριστικές μονάδες του ομίλου.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα