Η ROONEY MARA ΘΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΗΝ AUDREY HEPBURN ΣΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ APPLE

Μια βιογραφική ταινία της υπέροχης Audrey Hepburn βρίσκεται στα σκαριά από την Apple και τον βασικό ρόλο έχει αναλάβει η επίσης υπέροχη Rooney Mara. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Luca Guadagnino, ο σκηνοθέτης του “Call Me by Your Name” που είχε προταθεί για Oscar γι’ αυτήν. Την παραγωγή της ταινίας θα έχει η ίδια η Mara, ενώ το σενάριο θα συνυπογράψει ο σεναριογράφος του “The Giver”, Michael Mitnick.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, η ζωή της εμβληματικής Audrey Hepburn, έχει πολύ υλικό να προσφέρει, καθώς η γυναίκα αυτή έφτασε τα όρια του μύθου και μας έχει δώσει καταπληκτικές ερμηνείες σε ταινίες που άφησαν ένα φωτεινό στίγμα στην ιστορία του κινηματογράφου, όπως οι “Breakfast at Tiffany’s,” “My Fair Lady,” “Wait Until Dark,” “Charade” και “Sabrina.” Στην τεσσάρων δεκαετιών καριέρα της, κατάφερε να κερδίσει βραβεία Emmy, Oscar, Tony και Grammy, με το τελευταίο εξ αυτών να το παίρνει μετά θάνατον. Υπήρξε επίσης μια δραστήρια φιλάνθρωπος, δουλεύοντας για την UNICEF. Για την δράση της αυτή έλαβε το Presidential Medal of Freedom το 1992.

Im Freien mit Hut

 

Η Mara από την άλλη μεριά έχει προταθεί για Oscar δύο φορές για την ερμηνεία της στις ταινίες, “The Girl With the Dragon Tattoo” και “Carol.” Πρόσφατα έχει παίξει στην ταινία του Guillermo del Toro, “Nightmare Alley” μαζί με τους Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette και Willem Dafoe, ενώ πρόκειται να συμμετάσχει στην δραματική ταινία της Sarah Polley, “Women Talking,” που έχει να κάνει με τις ζωές οκτώ Μενονιτών γυναικών. Οι Μενονίτες ή αναβαπτιστές είναι μια η χριστιανική κοινότητα που αποφεύγει τον σύγχρονο κόσμο, ενώ ζουν σε απομονωμένες, αυτάρκεις αποικίες. Μαζί της θα συμπρωταγωνιστούν  οι Frances McDormand, Ben Whishaw, Claire Foy και Jessie Buckley.

Με τους παραπάνω συντελεστές λοιπόν, το εγχείρημα ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε να το δούμε στο σινεμά.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα