Τι μας περιμένει φέτος στην Ονειρούπολη Δράμας;

Το μαγικό χωριό του Άγιου Βασίλη εκεί ψηλά στη… Δράμα, έχει ανοίξει τις πύλες του και μας περιμένει για παραμυθένια Χριστούγεννα.

Ονειρούπολη όνομα και πράγμα το καθιερωμένο πλέον εδώ και 18 χρόνια θεματικό πάρκο στη Δράμα, όπου ο Δημοτικός Κήπος και η Πλατεία Ελευθερίας κάθε χρόνο μεταμορφώνονται σε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους.

Μπορεί την περσινή χρονιά να έμεινε κλειστή λόγω πανδημίας, φέτος, όμως, η Ονειρούπολη έχει επιστρέψει από τις 5/12 δυναμικά και θα παραμείνει μέχρι τις 2/1 με τα πολύχρωμα λαμπιόνια, τα φανταχτερά στολίδια, τους καλαίσθητους οικίσκους και τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό της, προσελκύοντας κόσμο από Ελλάδα και εξωτερικό.

Εκεί σας περιμένουν δωρεάν ποιοτικές δράσεις για τα παιδιά, φανταστικά παιχνίδια, μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη αγορά, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, με μασκότ, ξωτικά και πλήθος παραμυθένιων ηρώων να επιφυλάσσουν πλήθος εκπλήξεων. Άλλωστε, κάθε γωνιά στο πιο όμορφο θεματικό πάρκο των Χριστουγέννων είναι γεμάτο καλά κρυμμένα μυστικά, που περιμένουν τους επισκέπτες να τα ανακαλύψουν.

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, όπου ο Άγιος Βασίλης έλαβε το κλειδί της πόλης από τον δήμαρχο, παρουσία αντιδημάρχου, αλλά και δεκάδων ξωτικών.

Στην Ονειρούπολη, λοιπόν, εκτός από τον Άγιο Βασίλη, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Ξυλουργείο και το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Σπιτάκι του παραμυθιού, τον Πύργο του Πάγου, την Disneyland powered-myikona.gr-, τoν κόσμο του Gaming, τη Μαγική Σκηνή, με καθημερινές δωρεάν δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, αθλητικές δράσεις, παιχνίδια και θεματικά εργαστήρια.
Κι όλα αυτά σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον με απεριόριστες δυνατότητες για αθλητικές δραστηριότητες, αναψυχή και ξεκούραση.

Σημειώνουμε ότι για την είσοδο στο χώρο θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα