O Καστανάνθρωπος: Trailer για τη νέα σειρά εγκλήματος του Netflix που έρχεται από τη Δανία

H νέα nordic noir σειρά εγκλήματος του Netflix θα έχει τίτλο “O Καστανάνθρωπος”, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιοστόρημα του Søren Sveistrup, έχει γυριστεί στην Κοπεγχάγη και το πρώτο της πλήρες trailer μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

 

Ο Søren Sveistrup βρίσκεται πίσω και από τη δανέζικη σειρά The Killing (Forbrydelsen), η οποία κατόπιν διασκευάστηκε και για την αμερικανική τηλεόραση. Η νέα σειρά εγκλήματος θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα εστιάζει στην προσπάθεια της αστυνομίας να πιάσει έναν δολοφόνο που αφήνει πίσω του κουκλάκια φτιαγμένα από κάστανα. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε ένα ήσυχο προάστιο της Κοπεγχάγης, όπου ένα φθινοπωρινό πρωινό η αστυνομία θα ανακαλύψει το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας σε μια παιδική χαρά. Η νεαρή φιλόδοξη ντετέκτιβ Naia Thulin (την οποία υποδύεται η πρωταγωνίστρια του Equinox, Danica Curcic) μαζί με τον συνεργάτη της Mark Kess θα αναλάβουν την υπόθεση και πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι έχει κι άλλα παρακλάδια που χρειάζονται διερεύνηση.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν και οι Iben Dorner (Borgen), David Dencik (Quicksand), Lars Ranthe (Seaside Hotel), Esben Dalgaard Andersen (Couple Trouble), Morten Brovn Jørgensen (Rita), Thomas Hwan (Follow the Money), Signe Egholm Olsen (Borgen), Jens Jørn Spottag (The Legacy), Camilla Lau (Ride Upon the Storm), Peder Thomas Pedersen (The Lawyer), Marie-Lydie Melono Nokouda (Department Q: The Absent One) και Anders Hove (Splitting Up Together). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλήρες trailer της σειράς  που έρχεται στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου:

 

 

 

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα