«Λύγισε» ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για την Κόνι Μεταξά – «Της τραγουδούσα συνέχεια και νόμιζα ότι με ακούει»

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την πολυτάραχη ζωή του και με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην γέννηση της κόρης του, Κόνι Μεταξά.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια και μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία του με τη Ζώζα Μεταξά και τον ερχομό της κόρης τους.

Όπως ανέφερε αρχικά, η σχέση του με την ηθοποιό πέρασε από πολλά εμπόδια και παραλίγο η κόρη του να μην είχε έρθει στη ζωή.

«Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Επειδή όλα έγιναν βιαστικά, είπα στη Ζώζα ότι θα αναγνωρίσω το παιδί, αν το κρατήσει. Γνώρισα την οικογένεια της Ζώζας, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, είπαμε να το ρίξουμε», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Ο γιατρός της Ζώζας ήταν φίλος μου, μας έπεισε να το κρατήσουμε τελικά το μωρό κι έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Σαν τρελός πήγα στο μαιευτήριο, όταν γεννιόταν. Πήγαινα πάντα πάνω από το παιδί, το κοιτούσα και της τραγουδούσα. Νόμιζα ότι με ακούει. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ΛεΠα χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα