Κερατίνη στο σπίτι: η τέλεια λύση για υγιή μαλλιά

Τα προϊόντα που περιέχουν κερατίνη είναι η καλύτερη πρακτική για την ενδυνάμωση των μαλλιών σας στο σπίτι.

Ο χειμώνας δεν είναι η πιο φιλική εποχή για τα μαλλιά μας και σίγουρα το πιστολάκι, οι βαφές, τα σίδερα ισιώματος και τα διάφορα εργαλεία styling με θερμότητα κλέβουν τη φυσική υγρασία των μαλλιών, εξασθενούν τις δομές των ινών της τρίχας και καταλήγουμε με θαμπά και εξασθενημένα μαλλιά, καθόλου κολακευτικά για το πρόσωπό μας.

Όπως γνωρίζουμε, η κερατίνη είναι μια ουσία που υπάρχει φυσικά σε μαλλιά, νύχια και δέρμα, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας, ενώ στα μαλλιά εξασφαλίζει ανθεκτικότητα στις ίνες της τρίχας, διατηρώντας την βέλτιστη υγεία τους. Η εφαρμογή κερατίνης στο κομμωτήριο σίγουρα είναι μια επιλογή, όμως, πρέπει να ξέρετε ότι και με αυτή την πρακτική τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται, καθώς χρησιμοποιείται συνήθως η χρήση θερμότητας ή ένα διάλυμα φορμαλδεΰδης και χρειάζεται να αναζητήσετε καλά το κομμωτήριο που θα την πραγματοποιήσετε.

Τα εμπλουτισμένα με κερατίνη προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, από την άλλη, είναι μια ασφαλής επιλογή για την επανόρθωση των μαλλιών σας, χωρίς κινδύνους για την υγεία τους. Επιλέξτε σαμπουάν με κερατίνη, συνδυάστε τα με μαλακτική επίσης με κερατίνη και φροντίστε να εφαρμόζετε μια μάσκα κερατίνης με βιταμίνες μια φορά την εβδομάδα, ειδικά αν έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά, η οποία μειώνει σε μεγάλο ποσοστό το σπάσιμο της τρίχας και αναδεικνύει τη λάμψη τους. Επικουρικά, το σπρέι κερατίνης χαρίζει άμεσα όγκο, δομή, τόνωση και λάμψη, ενώ είναι ιδανικό για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα