Αυτές είναι οι τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο του 2021 (pics)

Το καλοκαίρι πέρασε και απόλαυσες τη θάλασσα και τον ήλιο. Σίγουρα αυτό σου χάρισε ένα πολύ όμορφο μαύρισμα και φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά σου.

Ωστόσο, τώρα είναι η εποχή που όλες οι γυναίκες θέλουν περιποίηση και ανανέωση για το στυλ τους καθώς τα μαλλιά, ακόμη και με τα κατάλληλα προϊόντα, χρειάζονται ενδυνάμωση μετά το καλοκαίρι.

Οπότε εδώ σήμερα θα πάρεις ιδέες και έμπνευση πριν πας στον κομμωτή σου για να διαλέξεις το κατάλληλο λουκ που σου ταιριάζει και είναι και τάση για φέτος το φθινόπωρο.

Το απόλυτο trend για φέτος πάντως, είναι οι πλεξούδες. Κλασική γαλλική πλεξούδα, πλεξούδα ψαροκόκαλο και bubble braid αξίζει να τις δοκιμάσεις. Και είναι και απίστευτα βολικές. Αυτό που το πας;

Τα πιο δημοφιλή κουρέματα
Ένα είναι το πιο hot κούρεμα της σεζόν, αλλά και της δεκαετίας ολόκληρης: το καρέ. Το έχουν κάνει αμέτρητες stars, το προτείνουν οι κομμωτές και το βλέπεις παντού στα social media.

Η μόδα είναι μόδα, όμως… όλα, δεν πάνε σε όλες. Εκεί χρειάζεσαι οπωσδήποτε τη συμβουλή του κομμωτή σου για να επιλέξεις κάτι που θα σε κολακεύει και τελικά θα διαμορφώνει το δικό σου απόλυτο στυλ.

Δες το βίντεο εδώ για να πάρεις ιδέες:

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα