Το απόγευμα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, η Kim Kardashian βρέθηκε στο fashion show άνοιξη/καλοκαίρι 2023 του οίκου Dolce & Gabbana στο Μιλάνο και εντυπωσίασε τους πάντες με τη νέα της εμφάνιση.

Η Kim Kardashian είναι η μούσα των Dolce & Gabbana έτσι δεν ήταν δυνατόν να λείπει από το show τους. Το θέμα της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2023 του ιταλικού οίκου μόδας ήταν «Sensuale», με εντυπωσιακά εσώρουχα, see through και μεταλλιζέ φορέματα, να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα μοντέλα στην πασαρέλα εμφανίστηκαν με seek low bun με χωρίστρα στη μέση και το κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη.

Η Kim Kardashian φόρεσε μία μάξι pencil κόκκινη φούστα με κόκκινους κεντημένους κρυστάλλους και ασορτί μπουστάκι. Για αξεσουάρ επέλεξε δύο κολιέ σε σχήμα σταυρού και ένα μικρό κόκκινο τσαντάκι. Ολοκλήρωσε το outfit της με ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι.

Τα μαλλιά της ήταν όπως πάντα περιποιημένα και υπέροχα ενώ το μακιγιάζ της έντονο σε nude αποχρώσεις.

Παρά το γεγονός ότι η Kim είναι μία από τις πιο δημοφιλείς influencers στον κόσμο, οι Dolce και Gabbana την εμπιστεύτηκαν, καθώς τους βοήθησε να επαναφέρουν τη σχεδιαστική έμπνευσή τους αυτή τη σεζόν. «Η συνεργασία με την Kim μας βοήθησε να επιστρέψουμε στην κληρονομιά μας, στις αναμνήσεις μας, σε αυτό που κάναμε στο παρελθόν.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Domenico Dolce.