Victoria Beckham: Μιλάει για τον γάμο της με τον David Beckham 24 χρόνια μετά

Ήταν 4 Ιουλίου του 1999 όταν η Victoria και ο David Beckham ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε έναν από τους πιο glam -όπως είχε χαρακτηριστεί τότε- γάμους της δεκαετίας.

Η Victoria και ο David παντρεύτηκαν στο Luttrellstown Castle έξω από το Δουβλίνο και ήταν πρωτοσέλιδο σε όλες τις Βρετανικές εφημερίδες. Ένας από τους λόγους που χαρακτηρίστηκε ως ο πιο glam γάμος είναι ότι υπήρχαν 2 χρυσοί θρόνοι. Ένας για τον κάθε έναν.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με την Victoria Becham, ο γάμος τους ήταν πολύ πιο οικείος από ότι φαινόταν.

Πρόσφατα η σχεδιάστρια μόδας σε συνέντευξή της δήλωσε πως «Πιστεύω ότι τα media παρουσίασαν τον γάμο πιο glamorous από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα».

Μιλώντας για τον γάμο της με τον David Beckham η Victoria δήλωσε πώς: «Μου αρέσει να διασκεδάζω. Δουλεύω πολύ σκληρά. Παίρνω πολύ σοβαρά ό,τι κάνω. Θέλω να είμαι μια καλή σύζυγος και τέλεια μαμά, αλλά θέλω να περνάω και καλά. Μερικές φορές το χιούμορ μου με βάζει σε μπλεξίματα, αλλά ο γάμος δεν ήταν τόσο τεράστιος όσο παρουσιάστηκε».

Όπως δήλωσε, η λίστα του γάμου τους περιλάμβανε άτομα του πολύ στενού τους περιβάλλοντος όπως τα μέλη των “Spice Girls”, τους συμπαίκτες του David και φυσικά τις οικογένειες και τους συγγενείς τους.

Μάλιστα η Victoria δεν δίστασε να σχολιάσει και την φήμη που είχε κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή πως το ζευγάρι “ήταν μαζί μόνο για εμπορικούς λόγους λέγοντας:

«Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια πλέον. Εάν δεν αγαπούσα αυτόν τον άντρα… εννοώ 25 χρόνια είναι πολύς καιρός”, παραδεχόμενη πως “υποθέτω πως ένα brand γεννήθηκε εκείνη την εποχή».

About the Author

Σχετικά άρθρα