Έφη Κακαράντζουλα: Τα πρώτα της λόγια όταν την είχαν συλλάβει οι αστυνομικοί

Τίτλοι τέλους “έπεσαν” στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, με την Έφη Κακαράντζουλα να καταδικάζεται σε ποινή κάθειρξης 15 ετών χωρίς αναστολή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η υπόθεση συγκλόνισε το Πανελλήνιο από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος, πριν από περίπου 1,5 χρόνο, ενώ μέχρι και το τέλος της δίκης εντύπωση έκανε η ψυχρή στάση της κατηγορούμενης.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής “Πρωταγωνιστές”, που επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (28/10) στην ελληνική τηλεόραση μετά από 7 χρόνια, η υπόθεση βρέθηκε στο επίκεντρο των θεμάτων.

Ένας από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ο Γιάννης Σγούρος, ο οποίος συνέλαβε την 26χρονη δράστιδα, μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για το πώς έφτασε η Ασφάλεια στα ίχνη της, αλλά και για τα πρώτα της λόγια όταν την εντόπισαν στο σπίτι της.

Ο αστυνομικός ανέλυσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από την εργασία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση με βιτριόλι, ενώ ανέφερε πως το πρώτο στοιχεί της Ασφάλειας ήταν οι πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί με το οποίο διέφυγε η δράστιδα.

Αναφερόμενος στη σύλληψη της 36χρονης, ο αστυνομικός δήλωσε: «”Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;”, αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπε όταν φτάσαμε στην πόρτα της. Εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή, με την Αστυνομία και την Ασφάλεια. Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα και το καρτοτηλέφωνο. Σχεδίασε την επίθεση, την διέπραξε, θεώρησε ότι πέτυχε, αλλά δεν πέταξε τα πειστήρια. Ήταν τα τρόπαιά της».

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα