O πρίγκιπας William και η Kate Middleton στην Αθήνα για τον γάμο; Τι γράφουν τα βρετανικά media!

Οι πληροφορίες λένε πως περίμεναν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ πριν ανέβουν στο αεροπλάνο για τις επταήμερες διακοπές τους στην Ελλάδα!

Να περάσουν μαζί λίγες μέρες στο εξωτερικό, μακριά από την πίεση των ανακτόρων, είχαν υποσχεθεί o πρίγκιπας William και η Kate Middleton στα παιδιά τους σύμφωνα με το βρετανικό Hello και επέλεξαν την Αθήνα για αυτό το οικογενειακό ταξίδι! Η οικογένεια, σύμφωνα πάντα με τα βρετανικά δημοσιεύματα (εκτενές ρεπορτάζ είχε και η Daily Express), απογειώθηκε για την ελληνική πρωτεύουσα προκειμένου να παρακολουθήσει ιγκόγνιτο (φυσικά) τον γάμο του Φιλίππου με τη Nina Flohr.

Το ζευγάρι επέλεξε να ταξιδέψει κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης έξω το αεροδρόμιο καθώς μετέβαινε στη Windsor Suite (η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την βασιλική οικογένεια και κάποιους A-list celebrities) του Terminal 5 στο Heathrow, οπότε και δεν απέφυγε τη δημοσιότητα.

Μάρτυρες δήλωσαν στα βρετανικά media πως ο William, η Kate και τα παιδιά τους «ήταν όλο χαμόγελα καθώς έδιναν τις αποσκευές τους για το ταξίδι». Σε φωτογραφίες που διέρρευσαν η Kate κατέβηκε από το Audi αυτοκίνητο που μετέφερε την οικογένεια στο αεροδρόμιο, φορώντας ένα μπλε Diamond Geo maxi φόρεμα του αγαπημένου της brand, Me + Em, το οποίο είχε συνδυάσει με Superga sneakers, ενώ ο πρίγκιπας William επέλεξε πουλόβερ σε ανοιχτό μπλε και παντελόνι σε πιο σκούρες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα