Ρομπ Καρντάσιαν: Ισχυρίζεται πως δεν αγάπησε ποτέ τη Μπλακ Τσάινα – «Προσπαθούσε να με πνίξει με έναν φορτιστή»

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη θυελλώδη σχέση του Ρομπ Καρντάσιαν και της Μπλακ Τσάινα, ο πρώτος εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά του.

Η 33χρονη τηλεπερσόνα και μητέρα του παιδιού του, έχει ξεκινήσει τον δικό της δικαστικό αγώνα κατά της διάσημης οικογένειας για συκοφαντική δυσφήμιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπλακ Τσάινα στρέφεται κατά των ΚριςΚάιλιΚιμ και Κλόε, για την ακύρωση της σειράς ριάλιτι «Rob & Chyna».

Αφού και η Κρις Τζένερ κατέθεσε στο Δικαστήριο κι αποκάλυψε πως η 33χρονη παραλίγο να δολοφονήσει τον γιο της, ο Ρομπ Καρντάσιαν δήλωσε δημόσια πως

«ποτέ δεν αγάπησε αυτή τη γυναίκα».

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην τελευταία του κατάθεση την Τετάρτη 27 Απριλίου, «η σχέση τους ξεκίνησε στη χειρότερη περίοδο της ζωής του».

«Δεν ήταν αληθινή αγάπη κι ας έκανα ένα παιδί με αυτή τη γυναίκα. Θυμάμαι να έχω ένα όπλο στο κεφάλι μου, παραπάνω από μία φορά. Αυτό δεν είναι αγάπη», δήλωσε ο Ρομπ Καρντάσιαν, επιβεβαιώνοντας έτσι τους ισχυρισμούς της μητέρας του.

Η 66χρονη Κρις Τζένερ είχε δηλώσει πως η Τσάινα έβαλε ένα όπλο στο κεφάλι του Ρομπ, πριν μερικά χρόνια, κάτι που η ίδια δεν θεώρησε αστείο.

Ο γιος της μάλιστα, πρόσθεσε πως αυτή δεν ήταν η μόνη «απόπειρα» της πρώην του να του κάνει κακό. «Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν υπό την επήρρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, προσπάθησε να με πνίξει με έναν φορτιστή για Iphone», δήλωσε.

Η Τσάινα είχε παραδεχτεί σε προηγούμενη δίκη πως στο παρελθόν προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή του Ρομπ -το ίδιο βράδυ που συνέβη το περιστατικό με το πιστόλι- τυλίγοντας ένα φορτιστή κινητού γύρω από τον λαιμό του, δηλώνοντας ότι απλά το έκανε με παιχνιδιάρικο τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, η Κρις επισήμανε εκείνη τη στιγμή ότι ο γιος της «έκλαιγε υστερικά» για την «πολύ, πολύ ταραχώδη κατάσταση», αλλά δεν κάλεσε την αστυνομία, επειδή ήθελαν να το κρατήσουν στην οικογένεια και να προστατέψουν τη μικρή κόρη τους, Ντριμ Ρενέ Καρντάσιαν.

About the Author

Σχετικά άρθρα