O Harry αποτελεί κίνδυνο για το μέλλον του πατέρα του στον θρόνο υποστηρίζουν βασιλικοί αναλυτές

H royal expert Tina Brown, υποστηρίζει πως ο Ηarry ακολουθεί την τακτική της μητέρας του Diana μετά το διαζύγιο της με τον Κάρολο.

Μετά την πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψη του Harry και της Meghan στο παλάτι του Windsor για να δουν την βασίλισσα Ελισάβετ, αρκετοί υπέθεσαν ότι έγινε η αρχή για να αποκλιμακωθεί η ένταση μεταξύ του πατέρα του Κάρολου και του αδελφού του William. Ωστόσο, αυτά ήταν πολύ αισιόδοξα σενάρια. Γιατί κάποιοι βρετανοί βασιλικοί αναλυτές, υποστηρίζουν πως ο νεαρός πρώην πρίγκιπας θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για το μέλλον του πατέρα του στον θρόνο.

Έρχεται ο πόλεμος των Wales

Η πρώην βασιλική αναλύτρια του Vanity Fair, Tina Brown, υποστήριξε σε συνέντευξή της, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι ο Harry παρεμένει ο ανασταλτικός παράγοντας για να κυλήσουν όλα ομαλά, όταν έρθει η στιγμή για να ανέβει στον θρόνο ο πατέρας του Κάρολος. Μιλώντας λοιπόν στο Marie Claire, για την προώθηση του νέου της βιβλίου, η Tina Brown, υποστήριξε πως: «Ο Harry συνεχίζει την εκστρατεία της μητέρας του Diana, για να διαταράξει την μελλοντική βασιλεία του Κάρολου. Συνεχίζει να παραμένει ανασταλτικός παράγοντας για το μέλλον».

Οι σχέσεις πατέρα και γιου δεν έχουν πλήρως αποκατασταθεί όπως όλοι γνωρίζουν, από τότε που αποφάσισε ο Harry να αποποιηθεί τους βασιλικούς τίτλους. Κάποιοι δημοσιογράφοι υποστήριξαν, πως δεν ήταν τυχαίο, πως ο Harry ήθελε να δει στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Λονδίνο, μόνο την γιαγιά Ελισάβετ και πως κανόνισε την συνάντηση τους, δίχως να το γνωρίζουν ακόμη και οι πιο στενοί της συνεργάτες. Μαζί της νιώθει περισσότερο ασφαλής.

Πηγή: Queen.gr

About the Author

Σχετικά άρθρα