Τρεις αποδράσεις στο εξωτερικό με οικονομικά εισιτήρια

Από τη μία ένα ταξίδι στο εξωτερικό την Άνοιξη είναι ό,τι πρέπει, από την άλλη η ΔΕΗ δεν αφήνει πολλά περιθώριο για ταξιδιωτικά έξοδα. Αν, όμως, τα εισιτήρια ήταν οικονομικά, θα το σκεφτόσασταν; Όσοι απαντήσατε καταφατικά, συνεχίστε να διαβάζετε.

Ρώμη, από 37 ευρώ με τη Ryanair
Η Αιώνια πόλη περιμένει να την ανακαλύψετε, ακόμη και μέσα σε 2 ημέρες, αν δεν θελετε να ξοδέψετε πολλά, με 37 ευρώ με τη Ryanair aller-retour. Αυτό σημαίνει ότι με τόσο μικρό κόστος, θα έχετε την ευκαιρία να φτάσετε στην ιταλική πρωτεύουσα, να δείτε το Κολοσσαίο, ίσως το πιο εντυπωσιακό αρχαίο μνημείο από το 81 μ.Χ. όπου γίνονταν οι μονομαχίες, την Fontana di Trevi για να κάνετε κι σας μια ευχή πετώντας ένα κέρμα στο σιντριβάνι, τη Ρωμαϊκή Αγορά, τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τα Μουσεία του Βατικανού. Μια βόλτα στην καλλιτεχνική πιάτσα Navona, μια από σας πιο όμορφες πλατείες με την Κρήνη των Τεσσάρων Ποταμών στο κέντρο σας και δύο ακόμη σιντριβάνια, επιβάλλεται, όπως επίσης δεν πρέπει να λείπει από την ατζέντα σας η πιο διάσημη πλατεία Piazza di Spagna με τα σκαλάκια σας για ινσταγκραμικές φωτογραφίες.

Λονδίνο, από 34 ευρώ με τη Wizz
Είτε για ψώνια στην Oxford Street και την Kensington Street, είτε για sightseeing με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το Μπιγκ Μπεν, το London Eye, το Βρετανικό Μουσείο να σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, είτε για θέατρα και παραστάσεις στο West End, το Λονδίνο είναι μια καλή απόδραση όταν βρίσκετε οικονομικά εισιτήρια. Στα must see μην παραλείψετε και μια βόλτα δίπλα στον ατμοσφαιρικό Τάμεση, στάση για τσάι “the english way” στο Covent Garden, περίπατο στο πολύχρωμο Notting Hill και fish’n’chips στο χέρι για την απόλυτη λονδρέζικη εμπειρία.

Βερολίνο, από 71 ευρώ με τη Scoot
Τι θα λέγατε για λίγο γερμανικό λουκάνικο, μπίρα και ιστορικό Τείχος; Όλα αυτά μπορείτε να τα ζήσετε με μόλις 71 ευρώ μετ’ επιστροφής με τη Scoot και να έχετε το χρόνο σας να ανακαλύψετε τη γερμανική πρωτεύουσα, όπως εσείς επιθυμείτε. Να φωτογραφηθείτε στην Πύλη του Βρανδεμβούργου στο κέντρο της πόλης, να επισκεφτείτε το Charlottenburg Palace, να κάνετε τη βόλτα σας στο Kurfürstendamm με τα μαγαζιά, τα εμπορικά κέντρα και τα εστιατόρια, να χαλαρώσετε στο Mauerpark και να ζήσετε τη βραδινή ζωή, στα θρυλικά club του Βερολίνου, όπως το διάσημο Berghain.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα