Μήπως το μακιγιάζ σας θέλει λίγο χρώμα;

Αγαπάμε το φυσικό μακιγιάζ και σίγουρα είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα. Μήπως, όμως, ορισμένες φορές χρειαζόμαστε λίγο έντονο χρώμα παραπάνω;

Τα ιδιαίτερα χρώματα στα μαλλιά (μπλε, ροζ, πράσινα, μοβ κ.ο.κ.) έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και σε πολλά beauty concept, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. Αν, ωστόσο, δεν είστε έτοιμες για τέτοιες εκκεντρικές αλλαγές, μπορείτε να προσθέσετε πιο εύκολα και διακριτικά ένα χρωματιστό twist στo μακιγιάζ σας, καθημερινό ή βραδινό.

Πώς; Δοκιμάστε να αφήσετε για μια φορά στην άκρη το καφετί ή μαύρο eyeliner και να δοκιμάσετε έναν διαφορετικό τόνο, όπως μπλε ή σμαραγδί –χρώματα τα οποία μπορούν να τονίσουν ιδιαιτέρως τα καστανά μάτια –γενικότερα, αν έχετε καστανά μάτια μπορείτε να «παίξετε» με πολλά χρώματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πιο παιχνιδιάρικο χρώμα στη μάσκαρα για ένα πιο στυλάτο εφέ.

Οι πειραματισμοί με τα χρώματα, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, αφού μπορείτε να δοκιμάσετε και ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα κραγιόν, ανάλογα πάντα και με την περίσταση. Φροντίστε, μόνο, να μην τα δοκιμάσετε όλα μαζί, αλλά να κάνετε μικρές χρωματικές προσθήκες που σας φτιάχνουν τη διάθεση και ταιριάζουν στα χρώματά σας και στα ρούχα σας.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα