ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

Μερικές φορές, συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος γύρω μας από μια ‘’μικρή» είδηση. Ενώ διαβάζεις, ακούς, βλέπεις, βιώνεις τις αλλαγές και ζεις σε ένα θαυμαστό, καινούριο κόσμο έρχεται κάτι μικρό και σε κάνει να δεις όλη την απόσταση που έχεις διανύσει. Κι είναι μερικές ειδήσεις που δημιουργούν έναν τρομερό θόρυβο στο μυαλό σου ακριβώς γιατί… λείπει ο θόρυβος.

Ο Peter Fonda κι ο Dennis Hopper έφθασαν στο Λος Άντζελες από το Μεξικό, κουβαλώντας κοκαΐνη, καβάλα στις Harley Davidson. Είναι η ταινία Easy Rider – Ξέγνοιαστος Καβαλάρης του 1969 που παίχτηκε στους κινηματογράφους. Η μηχανή με το τεπόζιτο βαμμένο με τα χαρακτηριστικά stars and stripes της αμερικάνικης σημαίας λεγόταν Captain America. Σήμερα, το 2020 στην παραγωγή του Apple TV+ LONG WAY UP , είναι ο Ewan McGregor κι ο Charley Boorman, που ταξιδεύουν από το νότιο άκρο της αμερικάνικης ηπείρου προς το Λος Άντζελες – με καθόλου κόκα στις αποσκευές τους. Είναι πάλι καβαλάρηδες σε Harley Davidson, στο πρώτο ταξίδι-με-ηλεκτρική-μοτοσικλέτα. Ναι, Harley Davidson Electric 2020 LIVEWIRE…

Από την ταινία Easy Rider του 1969 με Peter Fonda και Dennis Hopper

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον 50+ που να μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να οδηγεί μια Harley Davidson σε μια ατελείωτη ευθεία σε ένα highway και να μην ακούει το θόρυβο του κινητήρα της… Είναι σαν να έχεις τη φανέλα που σου έδωσε ο ίδιος ο Τζόρνταν και να τη φοράς μέσα από το φούτερ. Είναι σαν να σε στραβοκοιτάνε οι Hell Angels στο πάρκινγκ ενώ οι μηχανές είναι συνδεδεμένες στην πρίζα.

Βέβαια, η Harley Davidson Electric 2020 LIVEWIRE είναι υπέροχη. Πραγματικά υπέροχη. Κι ο ηλεκτρικός κινητήρας δίνει εκπληκτικές επιταχύνσεις. Κι η μηχανή είναι ψηλή, δημιουργώντας μια μοναδική στάση οδήγησης. Κι έχει θέση συνοδηγού και standard RDRS, είναι H-D Connect compatible, έχει αυτονομία 235 χιλιόμετρα εντός πόλης και 152 χιλιόμετρα σε μικτό κύκλο. Κι είναι Harley Davidson. Αλλά, ρε φίλε, χωρίς το θόρυβο του κινητήρα ?!

Αλήθεια, αν έχετε ή είχατε ή γουστάρατε να είχατε μια Harley Davidson, θα σας λείψει ο θόρυβος του κινητήρα?! Γουστάρετε, έστω και αθόρυβη, τη LIVEWIRE ?!

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα