ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ MADONNA ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ DANIEL RADCLIFFE

Σε άλλα κινηματογραφικά νέα, η ζωή του Alfred Yankovic ή αλλιώς του Weird Al πρόκειται να γίνει ταινία. Σε περίπτωση που δεν τον ξέρεις, πρόκειται για έναν Αμερικανό μουσικό, περφόρμερ και ηθοποιό, ο οποίος έχτισε την καριέρα του πάνω σε τραγούδια παρωδίες που σατίριζαν ξεδιάντροπα το ποπ κουλτούρα της περιόδου, συμπεριλαμβανομένης και της μουσικής βιομηχανίας. Εκτός αυτού, ο εν λόγω καλλιτέχνης, που είναι ενεργός από το 1976 ως και σήμερα, είναι επίσης περιβόητος για την εκκεντρικότητά του και για το δηκτικό χιούμορ του.

Αν αναρωτιέσαι ποιος πρόκειται να τον υποδυθεί, ήδη εδώ και κάποιο καιρό ξέρουμε πως τον ρόλο του Weird Al στην επερχόμενη ταινία θα κρατήσει ο Daniel Radcliffe. Μάλιστα πριν λίγες μέρες είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες από την “μεταμόρφωση” του ηθοποιού, που είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

 

Μετά από την ανακοίνωση της συμμετοχής του Radcliffe, αναρωτιόμασταν ποιος θα πλαισιώσει τον αγαπημένο ηθοποιό, και μόλις πήραμε μια πρώτη απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες μάθαμε ποιος ή μάλλον ποια θα κρατήσει έναν ακόμα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο λόγος για την Evan Rachel Wood, η οποία θα ενσαρκώσει την Madonna, όπως μας ενημέρωσε η ηθοποιός μέσα από ένα Instagram post.

Παρ’ ότι δεν έχουμε περεταίρω πληροφορίες σχετικά με το τι ρόλο θα παίξει η Madonna στην πλοκή, ξέρουμε ότι ο Weird Al είχε περιβόητα προσαρμόσει το Like a Virgin στην δική του εκδοχή με όνομα Like a Surgeon, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρωτότυπου.

Για τα υπόλοιπα, μείνετε συντονισμένοι.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα