Ο οίκος Chanel έλαμψε στα βραβεία César

Τα «γαλλικά Όσκαρ» πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες και πολλές celebrities επέλεξαν Chanel για την εμφάνισή τους.

Το Παρίσι έλαμψε για μια ακόμη φορά στο πλαίσιο της 47ης τελετής απονομής των γαλλικών βραβείων κινηματογράφου César, με παρουσιαστή τον Antoine de Caunes.

Οι νικητές σίγουρα ξεχώρισαν, με καλύτερη ταινία το “Lost Illusions” και καλύτερη ξενόγλωσση το “The Father”, ωστόσο οι λαμπερές εμφανίσεις δεν θα μπορούσαν να μην τραβήξουν τα βλέμματα.

Οι δημιουργίες του οίκου Chanel, μάλιστα, έντυσαν πολλές από τις celebrities της βραδιάς, όπως τις παρακάτω.

Η Anna-Maria Vartolomei, γαλλο-ρουμάνα ηθοποιός που κέρδισε το βραβείο της πιο πολλά υποσχόμενης ηθοποιού για τον ρόλο της στο “L’Evenement”, φόρεσε ασύμμετρο τοπ σε λευκό φλοράλ μοτίβο και μαύρη φούστα με κρόσσια και φτερά, από την Spring Summer Haute Couture 2022 Collection.

Η Anna-Maria Vartolomei με την Aydrey Diwan, γαλλίδα σκηνοθέτιδα, υποψήφια για καλύτερη ταινία, καλύτερη σκηνοθεσία και καλύτερο πρωτότυπο σενάριο για την ταινία “L’Evenement”, με printed μαύρο-μπεζ μεταξένιο φόρεμα με στρας και παγιέτες, από την Metiers d’art 2021/2022 Collection.

Η ηθοποιός Vicky Krieps από το Λουξεμβούργο, υποψήφια για καλύτερη ηθοποιός στα βραβεία César, με μαύρη βαμβακερή jumpsuit και jacket alpaca, από την Metiers d’art 2021/2022 Collection.

Η γαλλίδα ηθοποιός, Lyna Khoundri, που παρουσίασε τα βραβεία β’ γυναικείου και β’ ανδρικού ρόλου, φόρεσε μαύρο tweed jacket και ασορτί παντελόνι, επίσης από την Metiers d’art 2021/2022 Collection.

Η γαλλίδα ηθοποιός, Jeanne Balibar, υποψήφια για βραβείο β’ γυναικείου ρόλου στην ταινία Illusions Perdues από Xavier Giannoli με tweed φόρεμα κόκκινο, ροζ, μαύρο και εκρού κεντημένο με στρας, από την Metiers d’art 2021/2022 Collection.

Η γαλλίδα ηθοποιός Elsa Zylberstein, που παρουσίασε το Cesar για την καλύτερη πρώτη ταινία, φοράει μαύρο και άσπρο ζέρσεϊ φόρεμα κεντημένο με παγιέτες από την Spring/Summer 2022 Ready to Wear Collection.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα