Operation Mincemeat: H νέα ταινία εποχής με τον Colin Firth

O Colin Firth πρωταγωνιστεί στη νέα πολεμική ταινία εποχής με τίτλο Operation Mincemeat, της οποίας το trailer δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα από την Warner Bros. και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Ιανουαρίου του 2022.

 

 

 

H υπόθεση βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, που καθόρισε την πορεία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και διαδραματίζεται το 1943. Οι Σύμμαχοι έχουν αποφασίσει να “σπάσουν” τις γραμμές άμυνας των Ναζί στην κατεχόμενη Ευρώπη, ξεκινώντας από την Σικελία. Το ρίσκο, ωστόσο, να υπάρξουν χιλιάδες απώλειες αμάχων είναι μεγάλο, κι έτσι δυο αξιωματικοί των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών θα αναλάβουν να καταστρώσουν ένα στρατηγικό πλάνο που θα περιορίσει αυτές τις δυσοίωνες πιθανότητες. Όλο αυτό το σχέδιο θα στηθεί, βέβαια, με έναν πολύ παράδοξο τρόπο και συγκεκριμένα γύρω από έναν ήδη νεκρό άνθρωπο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι, εκτός από τον Colin Firth, οι Matthew Macfadyen (Succession), Kelly Macdonald (Boardwalk Empire), Jason Isaacs (Harry Potter), Johnny Flynn (Emma), Penelope Wilton (Downton Abbey), Tom Wilkinson (Batman Begins) και Simon Russell Beale (The Death of Stalin). Δείτε το trailer της ταινίας που σκηνοθέτησε ο John Madden (Shakespeare in Love) και το σενάριο της οποίας ανήκει στην Michelle Ashford:

 

 

 

 

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα