Jake Gyllenhaal: «Οι σκηνές σεξ με την Jennifer Aniston ήταν μαρτύριο»

Το τηλεοπτικό ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί το 2002 στην ρομαντική ταινία The Good Girl, όπου οι σταρς υποδύονταν τους εξωσυζυγικούς εραστές.

Ο  Jake Gyllenhaal   αναφέρθηκε στις πιο ιδιαίτερες σκηνές τις οποίες γύρισε με την συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Aniston για να τις χαρακτηρίσει ως «βάσανο», εξηγώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί στο να αποδώσουν τις σκηνές ρεαλιστικά.

Ο Gyllenhaal, που ήδη είχε αποκαλύψει πως ήταν τσιμπημένος με την πρωταγωνίστριες στο  Friends, μίλησε για τις ερωτικές σκηνές του  The Good Girl  στο The Howard Stern Show.

«Το γύρισμα σεξουαλικών σκηνών ήταν μαρτύριο, πράγματι ήταν. Αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν μαρτύριο. Εννοώ, ήταν μια μείξη των δυο. Παραδόξως,  οι σκηνές     σεξ    είναι αμήχανες  επειδή υπάρχουν 30, ίσως και 50 άτομα στα γυρίσματα. Αυτό δεν με ερεθίζει», εξήγησε.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τη διαδικασία του γυρίσματος αυτών των σκηνών ως «παράξενα μηχανική». «Είναι ένας χορός, κάνεις μια χορογραφία για την κάμερα», συμπλήρωσε.

Στην αποκαλυπτική του αναφορά στο θέμα, ο Gyllenhaal αποκάλυψε πως όταν έπρεπε να γυρίσουν σκηνές ερωτικού χαρακτήρα με την  Aniston   και εκείνον σε οριζόντια θέση, χρησιμοποιούσαν την   τεχνική του «μαξιλαριού»  . Μάλιστα εξήγησε πως η ιδέα ήταν της ίδιας της Aniston που το πρότεινε ως…λύση με τον γνωστό, διακριτικό και χαριτωμένο τρόπο της.

Πηγή: Click art life

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα