H Sofía Jirau είναι το πρώτο μοντέλο Victoria’s Secret με σύνδρομο Ντάουν

«Μια μέρα το ονειρεύτηκα, δούλεψα για αυτό και σήμερα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε το μοντέλο.

Η Πορτορικανή Sofía Jirau γράφει ιστορία ως το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της Victoria’s Secret με σύνδρομο Ντάουν. Σε post που η ίδια ανήρτησε στο Instagram, η 25χρονη Jiaru, 25 ανακοίνωσε την πρώτη της συνεργασία με την εταιρεία μόδας.

«Μια μέρα το ονειρεύτηκα, δούλεψα για αυτό και σήμερα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», έγραψε ως σχολιασμό συμπληρώνοντας: «Μπορώ επιτέλους να σας πως το μεγάλο μου μυστικό. Είναι το πρώτο  μοντέλο της Victoria’s Secret  με σύνδρομο Ντάουν. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Αυτή είναι μόνο η αρχή και δεν υπάρχουν όρια!».

Η Jirau έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο τον Μάρτιο του 2019, στα 23α της γενέθλια. Τον Φεβρουάριο του 2020 συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Εκτός του μόντελινγκ, δραστηριοποιείται στον χώρο του διαδικτυακού εμπορίου με το ηλεκτρονικό κατάστημα «Alavett» όπου διατίθενται ρούχα, καπέλα, κούπες, θήκες τηλεφώνων και άλλα, όλα με το λεκτικό «I love it». «Όταν ήμουν μικρή, κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: «Θα γίνω μοντέλο και επιχειρηματίας». Και τα κατάφερε!

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα