ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑΞΥ KANYE WEST ΚΑΙ BILLIE EILISH;

Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά ο Kanye West δεν περνάει και την πιο ήρεμη φάση του. Όταν δεν κάνει ρεζίλι την πρώην σύζυγό του παγκοσμίως ή δεν πηγαινοέρχεται (ταυτόχρονα) με το καινούργιο του αμόρε από fashion week σε fashion week, ο διάσημος ράπερ μάλλον δεν θέλει να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό του και να ηρεμήσει και έτσι χθες αποφάσισε να τα βάλει με την Billie Eilish μέσω του ίνσταγκράμ του, απαιτώντας από την νεαρή τραγουδίστρια να ζητήσει συγγνώμη από τον φίλο και σύντροφο της Kylie Jenner, Travis Scott.

Μάλλον είσαι μπερδεμένος (λογικό), επομένως για να σου δώσουμε ένα κάποιο context, να σου πούμε ότι τις προάλλες η Billie σταμάτησε μία συναυλία της στην μέση όταν κατάλαβε πως ένα μέλος του κοινού της βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά. Δεν συνέχισε να τραγουδάει μέχρι να σιγουρευτεί πως ο/η φαν της είχε την βοήθεια που χρειαζόταν και στην συνέχεια απευθύνθηκε σε όλη την αρένα, λέγοντας ότι “εμείς εδώ φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.” Φυσικά, το ίντερνετ δεν απέφυγε να συγκρίνει αυτήν την συμπεριφορά με εκείνη του Travis Scott στο Astroworld, όπου η συναυλία εξελίχτηκε σε τραγωδία με θύματα και εκείνον να μην αντιδράει όπως θα έπρεπε.

Ο Kanye λοιπόν έγραψε τα εξής στο ίνσταγκραμ:

“ΕΛΑ BILLIE, ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤRAV KAI ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤRAV ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΝΑΙ Ο TRAV ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ COACHELLA AΛΛΑ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ BILLIE ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΙΝ ΒΓΩ”

Tόσο ο Kanye όσο και η Billie έχουν δηλώσει πως θα εμφανιστούν στο φετινό φεστιβάλ Coachella, όμως όπως φαίνεται τώρα ο Kanye χρειάζεται την συγγνώμη της Billie για να προχωρήσει με την συναυλία του. Η απάντηση της ίδιας;

“Κυριολεκτικά δεν είπα ούτε ένα πράγμα για τον Travis. Aπλώς βοηθούσα έναν φαν.”

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα