Η HAILEY BIEBER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΚΙ Ο JUSTIN BIEBER ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Η Hailey Bieber βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού WSJ  αυτόν τον μήνα και στην συνέντευξή της, κουβέντιασε την πιθανότητα εκείνη και ο σύζυγός της Justin Bieber να προσπαθήσουν να κάνουν παιδί φέτος. Από μόνη της η ερώτηση είναι λάθος, εκείνη όμως έδωσε την κατάλληλη απάντηση.

Θυμίζουμε ότι η Hailey είναι 25 ετών και είναι μοντέλο. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για την πιθανότητα αυτή, απάντησε τα εξής:

“Νομίζω ότι ιδανικά θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Υπάρχει λόγος όμως που λέμε ‘θα προσπαθήσουμε’, σωστά; Δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία.”

Ύστερα την ρώτησαν αν πρόκειται να κάνουν παιδί φέτος κι εκείνη απάντησε “Όχι, οπωσδήποτε όχι παιδιά φέτος. Θα ήταν απίστευτα βιαστικό κάτι τέτοιο.”

Ύστερα μίλησε για τα προφανή, όπως έχουν κάνει αμέτρητες γυναίκες πριν από εκείνη. “Υπάρχει αυτό το πράγμα με τις γυναίκες όταν παντρεύονται. Όλοι κάνουν την ίδια υπόθεση: Πρώτα έρχεται ο έρωτας, ύστερα ο γάμος και ύστερα το παιδί. Πείτε μου όμως τι θα γίνουν όλα τα πράγματα που εγώ θέλω να καταφέρω με την δουλειά μου; Νοιώθω ότι μου το έχουν χαράξει στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να κάνω παιδιά αμέσως μετά τον γάμο και όσο είμαι πολύ, πολύ μικρή. Ύστερα έγινα 25 ετών και ξέρετε κάτι; Είμαι ακόμα πολύ πολύ μικρή!”

Η Hailey έχει αναγκαστεί να διαψεύσει φήμες ότι είναι έγκυος και στο παρελθόν, συγκεκριμένα τον περσινό χρόνο.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα