Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για την πάθηση στα μάτια – “Χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς”

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτουγλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τρίτης (28/09) η Φαίη Σκορδά, η οποία παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη, ενώ μπαίνοντας στο πλατό αποκάλυψε μια πάθηση που έχει στα μάτια της.

Η Φαίη Σκορδά στο

“Θα πω την αλήθεια. Δεν βλέπω πολύ καλά. Έχω κερατόκωνο. Είναι μια πάθηση στα μάτια που ουσιαστικά ο κειρατοειδής έχει εικονική μορφή. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το αντιμετωπίσεις, συνήθως χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ όμως έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς επαφής σκληρούς που είναι σαν γυάλινοι. Αλλά όταν τους φοράω στην εκπομπή βλέπω τέλεια. Μπορώ να τους φοράω και συνέχεια. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Στην εκπομπή δεν το έχω υπεραναλύσει αλλά ήθελα να το πω κάποια στιγμή. Γιατί όταν δε φοράω τους φακούς βλέπω, αλλά πρέπει να έρθω πολύ κοντά για να καταλάβω ποιος είναι. Τους φακούς τους φοράω σίγουρα στην εκπομπή. Τα γυαλιά δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα”, ανέφερε η ίδια.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία, αναφέροντας ότι ήξερε από πολύ μικρή πως ήθελε να δουλέψει στην τηλεόραση, για τις σπουδές της στην Ιταλία, αλλά και για το ξεκίνημά της στον χώρο από το κανάλι TV 100, περιγράφοντας όλες τις θέσεις στις οποίες εργάστηκε μέχρι να πάρει δική της εκπομπή.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιστροφή του πρώην συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα, στο “Πρωινό”, λέγοντας:

Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος. Ήρθε μέσα από συζητήσεις και το πρότεινα εγώ. Όσον αφορά τα παιδιά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή κι εγώ τα σκέφτηκα όλα τότε. Σίγουρα όταν χωρίσαμε υπήρχε ένταση, αλλά πραγματικά αυτό που είπαμε με τον Γιώργο είναι ότι προτεραιότητά μας θα είναι τα παιδιά μας. Ότι θα είμαστε μαζί το είπε ο Γιώργος στα παιδιά. Όταν τους το είπε, ο μεγάλος ο Γιάννης χάρηκε πάρα πολύ γιατί μας είχε ζήσει να δουλεύουμε μαζί. Ο μικρός γύρισε κι είπε “α ωραία, θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας απολύσουν και δε θα έχουμε λεφτά να φάμε”. Με τον Γιώργο χωρίσαμε επαγγελματικά, γιατί ήταν ακόμα η αρχή κι έχεις ακόμα το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση και στην δουλειά. Τώρα γελάμε και φέτος είμαστε πολύ καλά”.

Τέλος, η Φαίη Σκορδά μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, αναφέροντας πως συνεχίζει να ονειρεύεται και να έχει μια ρομαντική εικόνα για τον έρωτα, αν και ξέρει πως πρακτικά αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Πηγή: 247.gr

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα