Η ΜILA KUNIS ΚΑΙ Η DEMI MOORE ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα είναι όταν υπερδιάσημοι celebrities αυτοσαρκάζονται, κυρίως σε ό,τι έχει σχέση με τα προσωπικά τους και έτσι η καινούργια διαφήμιση του brand AT&T Fiber  με πρωταγωνίστριες τις Mila Kunis και Demi Moore μας έκανε σίγουρα να χαμογελάσουμε.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η Mila Kunis είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ashton Kutcher, o oποίος πριν τα φτιάξει μαζί της ήταν παντρεμένoς με την Demi για αρκετά χρόνια, σε μία σχέση που είχε απασχολήσει απίστευτα τα τότε μέσα, κυρίως εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας μεταξύ τους.

Στην διαφήμιση λοιπόν, οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε ένα reunion του Λυκείου τους όταν πρόκειται να ανακοινωθεί ο “Πιο Θαυμαστός Απόφοιτος” και, πιστεύοντας ότι θα είναι εκείνες, αρχίζουν και οι δύο να ανεβαίνουν προς την σκηνή φορώντας παρόμοια μαύρα φορέματα. Τελικά προσέχει η μία την άλλη και, σοκαρισμένη η Kunis ρωτάει την Moore “τι κάνεις εδώ;!”, όμως πριν η δεύτερη γυναίκα προλάβει να απαντήσει, ανακαλύπτουν πως καμία από τις δυο τους δεν κέρδισε τελικά το βραβείο και απλά στέκονται αμήχανα η μία δίπλα στην άλλη on stage.

Η διαφήμιση τελειώνει με την Moore να λέει ότι δεν είχε ιδέα πως η Kunis πήγαινε στο ίδιο Λύκειο και εκείνη να απαντάει με παγωμένο χαμόγελο “ε, έχουμε πολλά κοινά”.
Το πιο αστείο της υπόθεσης; Οι δυο γυναίκες ΌΝΤΩΣ πήγαιναν στο ίδιο Λύκειο,  Fairfax High School στο Los Angeles και, σύμφωνα με συνέντευξη της Mila Kunis στο Entertainment Weekly, εκείνη είχε την ιδέα να έρθει σε επαφή με την Demi για να συμμετέχει στο σποτάκι.

“Στο πρώτο meeting με την AT&T ανακαλύψαμε ότι η Demi ήταν επίσης απόφοιτος του Fairfax. Πίστευα λοιπόν ότι θα προσθέσει χιούμορ και γέλιο σε μία ήδη πολύ καλή διαφήμιση. Επικοινώνησα μαζί της και ήμουν τόσο χαρούμενη που ήθελε να συμμετέχει.”

Μπορείς να δεις το κλιπάκι εδώ, ενώ ολόκληρη η διαφήμιση θα προβληθεί κατά την διάρκεια του Super Bowl.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα