Ο σεφ Salt Bae ξαναχτυπά με ”αλμυρές τιμές” …

Πόσο άραγε να κοστίζει μια μπριζόλα που έχει επιχρυσωθεί στο νέο εστιατόριο του διάσημου σεφ Salt Bae στο Λονδίνο το οποίο άνοιξε και έχει ήδη κάνει θραύση;  Κάπου 700 λίρες μας διαβεβαιώνουν εκνευρισμένοι πελάτες κουνώντας επιδεικτικά την απόδειξη στα σόσιαλ μίντια. Μάλιστα ο συνολικός λογαριασμός ενός τραπεζιού έφτασε τις 1.812 λίρες με την τιμή τεσσάρων red bull να ανέρχεται στις 44 λίρες!

Εικόνα

Παρόλο που  το Nusr-Et Steakhouse στο Park Tower Hotel έχει προκαλέσει  πολλές αρνητικές αντιδράσεις λόγω των υψηλών τιμών των πιάτων έχει γίνει πόλος έλξης για το κοινό λόγω της υψηλής αισθητικής διακόσμησης και του πρωτότυπου μενού, που προσφέρει. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τιμοκατάλογος του εστιατορίου έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις, καθώς το κοινό υποστηρίζει ότι πάντα πρέπει να υπάρχει μία λεπτή γραμμή, που να ξεχωρίζει την ποιότητα από την απληστία, ενώ επίσης πολλοί κάνουν λόγο για έναν «υπερτιμημένο» σεφ, ο οποίος κέρδισε δόξα μέσα από ένα απλό κόλπο που χρησιμοποιεί για να αλατίσει το φαγητό.

 

nusrey

Βέβαια, ο διάσημος Τούρκος σεφ έχει αποδείξει πολλές φορές τόσο ότι δεν επηρεάζεται από την κακή κριτική όσο και το ότι «η κουζίνα του αξίζει τα λεφτά της».

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα